Două PREMII întâi pentru gălăţeni la OLIMPIADA NAŢIONALĂ DE CHIMIE

Două PREMII întâi pentru gălăţeni la OLIMPIADA NAŢIONALĂ DE CHIMIE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Danube Media Center a jurnaliştilor de la "Viaţa liberă" a acordat trei premii speciale pentru elevii cu cele mai bune lucrări teoretice

Olimpiada Naţională de Chimie care s-a desfăşurat la Galaţi, la CNVA, s-a încheiat, cum era şi normal, cu festivitatea de premiere, unde au fost evidenţiaţi elevii cu cele mai bune rezultate. A fost bucurie mare pentru elevii şi cadrele didactice din Galaţi, întrucât două dintre cele cinci premii I acordate au rămas la Galaţi la elevii Robert Râclea de la CNVA (clasa profesoarei Lidia Mînză) şi la Dorian Muntean de la Colegiul Naţional "S. Haret" din Tecuci (clasa profesoarei Veronica Ungan). Celelalte premii I au fost câştigate de Sandra Saade şi Irina Strugaru din Iaşi, Dumitru Călugăru din Tg. Jiu. Premiul al II-lea a fost acordat elevilor Andrei Iliescu şi Vlad Mândric din Bucureşti, Paul Haidu-Gerea din Constanţa, Tudor Cozma din Iaşi şi Miruna Belciu din Moineşti (Bacău). Ioana Popa (Iaşi), Elena Stănăşel (Craiova), Andrei Tanasov (Bacău), Maria Velicu (Bucureşti) şi Tiberiu Pană (Ploieşti) au fost răsplătiţi cu câte un premiu al III-lea. Au mai fost acordate 33 de menţiuni şi 10 premii speciale pentru elevii care au obţinut cele mai mari punctaje la probe.

Asociaţia Danube Media Center a jurnaliştilor de la "Viaţa liberă" a acordat trei premii speciale pentru cele mai bune lucrări teoretice elevilor: Robert Râclea, Paul Haidu-Gerea şi Dumitru Călugăru.

Cum Ministerul Educaţiei nu a alocat anul acesta niciun leu pentru premieri la olimpiade, elevii s-au bucurat şi de premii în bani oferite cu ajutorul sponsorilor Universitatea "Dunărea de Jos", Primăria Tecuci, BCR, fosta elevă de la CNVA - Roxana Mirică, Consiliul Local Galaţi, ArcelorMittal, Arcada şi Asociaţia Danube Media Center.

Citit 4347 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.