Doi elevi de la Liceul "Dunărea" au realizat o APLICAŢIE pentru smartphone care îţi poate spune preţul cel mai mic al unui produs

Doi elevi de la Liceul "Dunărea" au realizat o APLICAŢIE pentru smartphone care îţi poate spune preţul cel mai mic al unui produs
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cadrele didactice de la specializarea Informatică Economică din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor au organizat prima ediţie a concursului INFO SMART, prin care au urmărit să stimuleze creativitatea elevilor. Tinerii au reuşit să-i uimească pe membrii juriului, prezentând lucrări practice deosebit de interesante, din domenii diverse, folosind tehnologii actuale sau aplicaţii pentru dispozitive mobile bazate pe Android. Munca celor mai inventivi a fost răsplătită şi în bani, valoarea totală a celor şapte premii acordate fiind de 3.400 lei.

Cei doi elevi de la Liceul Teoretic "Dunărea" care au primit unul dintre premiile Smart Info  - Mihai Darie şi Eduard Dimitriu - au realizat o aplicaţie de comerţ electronic pentru dispozitive mobile, cu localizare prin GPS, care permite găsirea celui mai apropiat magazin care oferă preţul cel mai mic pentru produsul dorit. Celălalt premiu Smart Info a fost acordat echipei de la Colegiul "Cuza", formată din elevii Andrei Isar şi Andrei Vişan.

Alte premii au fost câştigate de două echipe de la Colegiul "Mihail Kogălniceanu", una de la "Dunărea", una de la Colegiul "Spiru Haret" din Tecuci şi una de la Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” din Râmnicu Sărat.

Citit 2213 ori Ultima modificare Marți, 14 Aprilie 2015 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.