POŞTA Română îi PREMIAZĂ vineri pe ELEVII GĂLĂŢENI
Foto: Lucrarea clasată pe locul I la desen

POŞTA Română îi PREMIAZĂ vineri pe ELEVII GĂLĂŢENI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Oficiul Judeţean de Poşta Galaţi, cu sprijinul Sindicatului Poşta Româna Galaţi, a lansat, la începutul lunii martie, un concurs epistolar şi de desen, pentru copii şi tineri, cu tema "Obiceiuri şi tradiţii de Paşti".

Pe adresa Oficiului Judeţean de Poşta au sosit peste 200 de lucrări, dintre care mai bine de jumătate au fost trimise de elevii Liceului Tehnologic "Eremia Grigorescu" din Tg.Bujor. Juriul a fost alcătuit din profesoarele Mirela Dragomir de la Şcoala Nr.12 "Miron Costin" şi Violeta Anton de la Şcolile nr. 5 şi 28.

La secţiunea desen au fost declarate câştigătoare lucrările următorilor elevi: locul întâi - Delia Alexandra Pleşcan de la Liceul "Emil Racoviţă", locul al doilea Cristian Cristea de la liceul din Tg. Bujor şi locul al treilea - Dorinel Aurică de la Colegiul "Mihail Kogălniceanu".

La secţiunea epistolă au fost declaraţi câştigători următorii elevi: locul întâi - Raluca Ivaşcu de la Şcoala din Pechea, locul al doilea - Denisa Talpău de la Şcoala Nr. 5 Galaţi şi locul al treilea - Cătălina Pricopi, tot de la liceul din Tg. Bujor. Premierea va avea loc la sediul OJP Galaţi, vineri, 24 aprilie. Alţi 15 copii de la fiecare secţiune vor primi diplome de participare care vor fi expediate către şcolile elevilor respectivi.


CITEŞTE ŞI: Înscrieri la "Olimpiada de Primăvară Online". Se caută talente şi în Galaţi!

Citit 3147 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.