Târg de internship-uri la Universitatea "Dunărea de Jos"

Târg de internship-uri la Universitatea "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga Studenţilor din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, în parteneriat cu Universitatea şi Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, organizează, pe 28 aprilie, începând cu ora 9.00, "Târgul de Internship-uri" pentru studenții Universității "Dunărea de Jos".

"Prin acest eveniment urmărim să sprijinim şi să facilităm integrarea studenţilor şi absolvenţilor pe piaţa forţei de muncă, prin realizarea unor stagii de practică, cât mai eficiente şi mai performante, care să-i pregătească pe aceştia în domeniul în care studiază", se arată în comunicatul Ligii Studenţilor. Studenţii gălăţeni vor avea astfel acces, într-un cadru organizat, la o ofertă diversificată de internship-uri, din cât mai multe domenii, care să acopere paleta vastă de specializări de la Universitatea "Dunărea de Jos".

Târgul se va desfăşura la Facultatea de Inginerie, Corp "D", vizavi de Catedrală, iar companiilor care vor participa li se va pune la dispoziţie un stand, prin intermediul căruia să-şi promoveze ofertele.

Citit 1462 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2015 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.