START la înscrieri pentru OLIMPIADA STUDENŢILOR
Foto: Foto Monica Zanet

START la înscrieri pentru OLIMPIADA STUDENŢILOR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai important eveniment sportiv desfăşurat la Universitatea „Dunărea de Jos”, LSG Olymp-X, este aproape să înceapă. În perioada 11-15 mai, studenţii de la facultăţile gălăţene îşi vor putea arăta iscusinţa la fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă, karting, volei şi ştafetă. În această întrecere, studenţii de la „Dunărea de Jos” au ocazia nu doar să-şi demonstreze calităţile sportive, ci şi să arate că pot lucra în echipă şi că pot fi responsabili.

"LSG Olymp-X este cel mai mare proiect al Ligii Studenţilor pe plan sportiv. Încercăm şi în acest an să atragem un număr cât mai mare de studenţi participanţi, mai ales că am introdus şi o nouă probă, anume kartingul. Motivul pentru care am adus acest element de noutate este reprezentat de faptul că majoritatea tinerilor sunt vitezomani, iar noi vrem să promovăm şofatul responsabil", ne-a transmis Ionuţ Dumitraşcu, preşedintele Ligii Studenţilor Gălăţeni.

Înscrierile la competiţie au loc în fiecare z,i până pe 11 mai, între orele 10,00 - 16,00, la sediul LSG din corpul D al Facultăţii de Mecanică. Competiţia propriu zisă se va desfăşura în săptămâna 11-15 mai, iar festivitatea de premiere va avea loc pe data de 17 mai.


 

Citit 1029 ori Ultima modificare Joi, 30 Aprilie 2015 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.