Sunt 14 centre de examen la BACALAUREAT 2015

Sunt 14 centre de examen la BACALAUREAT 2015
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Candidaţii la bacalaureat vor intra de luni, 29 iunie, în febra examenelor scrise la bacalaureat. Pe ultima sută de metri, ministrul Educaţiei schimbă regulile jocului, precizând că va emite un ordin prin care va dispune ca tezele să fie corectate în alt judeţ, pe motiv că astfel scapă şi profesorii de presiunea părinţilor sus-puşi care au copii în examen.

Astfel, şi tezele candidaţilor din Galaţi vor pleca într-un judeţ care va fi tras la sorţi, transportul fiind păzit de jandarmi.

Elevii din judeţul nostru vor susţine examenul în 14 centre, dintre care 11 sunt în Galaţi şi trei în Tecuci.

La Colegiul Tehnic "Radu Negru" au fost arondaţi elevii de la Colegiul Economic şi Liceul din Tudor Vladimirescu, în timp ce la Colegiul "Elena Doamna" vor veni elevii de la CNVA şi de la "Cuza". La Liceul de Artă vor susţine examenul candidaţii de la Colegiul "Elena Doamna" şi de la Seminarul Teologic, iar la Colegiul "Traian Vuia" (Auto), cei de la Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Naţional "C. Negri" şi Liceul de Marină. Liceul Teoretic "Mircea Eliade" va fi centru de examen pentru cei de la Metalurgic, Colegiul "Paul Dimo" şi Liceul din Pechea.  Elevii de la "Anghel Saligny" şi de la Liceul CFR vor da examen la Colegiul "D. Moţoc", iar cei de la "Racoviţă" şi Colegiul "Traian Vuia", la Colegiul Naţional "Mihail Kogălniceanu". La Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu" (Metalurgic) vor fi găzduiţi cei de la "Moţoc" şi "Radu Negru", iar la Liceul de Marină, cei de la Liceul "Sf. Maria", Liceul de Arte şi Liceul "Marin Coman". La Liceul "Sf. Maria" vor da examen elevii de la CNMK şi "Dunărea". Liceele din Bereşti şi Tg. Bujor dar şi Liceul "Mircea Eliade" au fost arondate la Colegiul "Paul Dimo".

La Colegiul de Agricultură şi Economie din Tecuci vor merge elevii de la "Caledoniu" şi "Caragiani", Liceul Particular "Magisterum", dar şi cei de la Cudalbi şi Corod. La "Spiru Haret" au fost arondaţi cei de la Colegiul Agricol şi cei de la Liceul din Iveşti. Elevii de la "Haret" şi cei de la "Calistrat Hogaş" vor da examen la Liceul Tehnologic "Ov. Caledoniu".

Citit 3147 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2015 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.