OLIMPICII internaţionali ai Galaţiului, PREMIAŢI cu BANI

OLIMPICII internaţionali ai Galaţiului, PREMIAŢI cu BANI
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Elevii care au obţinut performanţe deosebite la olimpiadele internaţionale organizate de către Ministerul Educaţiei Naţionale, în anul şcolar 2014-2015, precum şi profesorii lor îndrumători vor fi premiaţi de către municipalitate.

Aleşii locali au stabilit că olimpicii merită următoarele sume nete: 6.000 de lei pentru medalia de aur, 3.900 de lei pentru medalia de argint, 3.300 de lei pentru bronz şi câte 2.400 de lei pentru premiu special sau menţiune. Dacă elevii cu premii la olimpiade diferite vor primi un premiu în bani pentru fiecare performanţǎ în parte, profesorii vor trebui să se mulţumească doar cu un singur premiu în bani, egal cu valoarea premiului primit de către elevul care a obţinut cea mai bună performanţă.

Aleşii locali au aprobat şi lista de premianţi. Robert Cristian Râclea (foto) va primi 6.000 de lei pentru aurul de la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară “Tuymaada” - Yakutia şi 3.900 de lei pentru argintul de la Olimpiada Internaţională de Chimie „D.I. Mendeleev”. Profesoara lui, Lidia Liliana Mînză, va fi recompensată cu 6.000 de lei.

Bogdan Andrei Puiu va primi câte 3.300 de lei pentru medaliile de bronz cucerite la Olimpiada Internaţională de Matematică şi la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru seniori. Profesoara lui, Iuliana Duma, va fi premiată cu 3.300 de lei.

Citit 2585 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.