ȘCOALA ALTFEL/ Concurs de cultură generală la nivel zonal

ȘCOALA ALTFEL/ Concurs de cultură generală la nivel zonal
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Însetaţi de cunoaştere şi dornici să îşi pună în practică cunoştinţele dobândite la orele de curs, elevii de gimnaziu din Valea Mărului, Şcoala Nr. 1 şi Şcoala Nr. 3 din Pechea, Liceul Tehnologic Cudalbi şi şcoala "Prof. Emil Panaitescu", tot din Cudalbi, au participat la un concurs de cultură generală pe echipe, organizat pe structura quizului care se desfăşoară săptămânal în Galaţi, pentru adulţi.

"Vreau să le mulţumesc tuturor copiilor care au participat la eveniment, precum şi celor care i-au însoţit. Îi felicit pe concurenţi şi le promit că ne vom mai întâlni o dată anul ăsta, pentru acelaşi tip de concurs, înainte de vacanţa de Crăciun", a declarat Nicolae Daraban, organizatorul concursului.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu iQuiz Trivia, comitetul de părinţi al Şcolii Gimnaziale "Prof. Emil Panaitescu", din Cudalbi, şi cu ajutorul preotului paroh, Părintele Năstase, dar şi al primarului din Cudalbi, Ştefan Drugan, care a fost şi principalul sponsor al concursului. Printre organizatori s-au mai numărat Marius Dănilă, Laurenţiu Vasile, Lucian Arghiri şi Lucian Pleşa, membri ai iQuiz Trivia, care au contribuit cu premii pentru copii.

La final, nu a fost concurent care să nu câştige măcar dulciuri, în timp ce echipele care s-au clasat pe primele trei locuri au plecat acasă cu CD-uri, cărţi, mouse-uri şi dulciuri.

Citit 4017 ori Ultima modificare Marți, 26 Aprilie 2016 20:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.