Universitatea ”Danubius” încurajează JURNALISMUL DE CALITATE

Universitatea ”Danubius” încurajează JURNALISMUL DE CALITATE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Universitatea „Danubius” a devenit partener oficial în cadrul Proiectului ReStart - pentru un jurnalism de calitate. Proiectul a fost lansat anul acesta cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, fiind inspirat de conceptul The Ethical Journalism Initiative promovat de Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor.

ReStart urmăreşte ca studenţii să intre în contact nemijlocit cu exigenţele meseriei de jurnalist, prin participarea efectivă la activităţi redacţionale, prin redactarea de ştiri sau realizarea de fotografii ori materiale video.

Studenţii care vor fi selectaţi să participe la proiect vor primi legitimaţii de voluntari Agerpres, iar cele mai bune articole, fotografii sau materiale video, vor fi postate pe site-ul www.mediasind.ro,pe site-urile partenerilor naţionali/internaţionali, pe site-urile universităţilor participante şi vor fi promovate în presă.

Universităţile şi instituţiile de presă care doresc să se alăture proiectului, care se va desfăşura timp de un an, în perioada 3 mai 2016 - 3 mai 2017,  pot contacta instituţia la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 1 iunie 2016.

Citit 1091 ori Ultima modificare Luni, 23 Mai 2016 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.