ArcelorMittal şi Damen i-au PREMIAT pe olimpicii gălăţeni (FOTO)
Foto: Foto Valentin Chiţu

ArcelorMittal şi Damen i-au PREMIAT pe olimpicii gălăţeni (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Principalii piloni ai economiei locale, ArcelorMittal şi Şantierul Naval Damen, continuă frumoasa tradiţie de a-i premia pe cei mai buni elevi ai judeţului. Cele două companii au răsplătit generos performanţa tinerilor talentaţi ai Galaţiului. Aproximativ 80 de câştigători ai olimpiadelor şcolare naţionale şi elevii selectaţi în loturile lărgite ale României au fost răsplătiţi datorită rezultatelor obţinute. Cele două companii au acordat premii în valoare de 100.000 de lei, atât pentru excelenţa în sport şi artă, cât şi pentru câştigătorii locurilor I, II şi III la olimpiadele disciplinelor de specialitate. Cel mai mare premiu, în valoare de 4.400 de lei, l-a primit Ioana Bouroş, elevă la Colegiul Naţional "Costache Negri", câştigătoare a Olimpiadei Naţionale de Lingvistică, dar şi una dintre elevele selectate în lotul lărgit.

"Suntem doi parteneri de afaceri care susţin comunitatea din Galaţi. Nu o facem deloc întâmplător, ci pentru că este vorba de viitorul companiilor noastre. Considerăm că a investi în viitorul nostru este cel mai bun lucru pe care îl putem face", a precizat Mihaela Crăciun, director Resurse Umane la ArcelorMittal.

"Îmi aduc aminte că anul trecut au fost aproximativ 40 de copii premiaţi. Aanul acesta sunt 77, iar asta înseamnă că performanţa la Galaţi începe să crească. În ciuda tuturor zvonurilor legate de scăderea performanţei şi a atractivităţii oraşului, iată că poate să genereze performanţă şi tinere talente. Noi, cele două companii, vom continua acest proiect. Bineînţeles că ne dorim să avem alături de noi astfel de angajaţi”, a declarat Florin Spătaru, director Resurse Umane la Damen.

Totodată, inspectorul general şcolar, Mioara Enache, i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele şi performanţele obţinute şi le-a mulţumit celor două companii pentru susţinerea acordată învăţământului gălăţean.

Citit 6713 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.