TITULARIZARE 2016/ Unul din patru profesori a dat bir cu fugiţii de la examen

TITULARIZARE 2016/ Unul din patru profesori a dat bir cu fugiţii de la examen
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

600 de profesori gălăţeni ar fi trebuit să susţină, miercuri, 20 iulie, examenul de titularizare, dar, în final, au fost trimise spre corectare doar 446 de teze. De la preşedinta comisiei judeţene de titularizare, inspectoarea general-adjunctă Doiniţa Popa, am aflat că peste 50 de candidaţi nu s-au prezentat la examen, în timp ce mai bine de 80 de profesori care au intrat totuşi în sală, au predat lucrarea în prima oră, astfel încât să se considere că nu au participat la examen. Ei mizează astfel că vor participa la repartiţie cu nota obţinută în anii anteriori.

Cum cei 446 de candidaţi care au predat, în final, lucrările reprezintă aproximativ 75 la sută din numărul înscrişilor, rezultă că un sfert dintre cadrele didactice au dat bir cu fugiţii de la examen.

Tezele vor fi corectate în 11 centre de evaluare din alte judeţe. Rezultatele iniţiale se vor afişa pe 27 iulie, urmând ca în zilele de 27 şi 28 iulie candidaţii nemulţumiţi să depună contestaţiile. Între 29 iulie şi 1 august se recorectează tezele, iar notele finale vor fi publicate pe 3 august.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţă publică, în zilele de 8 şi 9 august. Transformarea posturilor şi actualizarea listei posturilor pentru angajare pe perioadă determinată rămase neocupate va avea loc pe 10 august. Repartizarea candidaţilor pentru suplinire calificată are loc în perioada 26-29 august 2016.

Citit 4137 ori Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2016 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.