Se depun CONTESTAȚIILE la examenul de TITULARIZARE. Iată când încep REPARTIZĂRILE

Se depun CONTESTAȚIILE la examenul de TITULARIZARE. Iată când încep REPARTIZĂRILE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La nivel naţional, peste 12 la sută dintre cei 26.223 de candidaţii înscrişi la examenul de titularizare nu s-au prezentat la proba scrisă, iar 29 de persoane au fost eliminate din examen. În ceea ce priveşte candidaţii eliminaţi, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, reprezentanţii ministerului susţin că nu vor fi repartizaţi pe posturile didactice sau la catedre în anul şcolar 2016-2017.

După afişarea rezultatelor, în perioada 27 - 28 iulie, la sediile inspectoratelor judeţene se vor înregistra contestaţiile, urmând ca rezultatele finale să se afişeze pe 3 august.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare, în zilele de 8 şi 9 august. Transformarea posturilor şi actualizarea listei posturilor didactice şi catedrelor rămase neocupate, în vederea angajării pe perioadă determinată, va avea loc pe 10 august. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată are loc în perioada 26-29 august. Emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare sunt programate în perioada 11-29 august.

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice sau catedrelor vacante, rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2016, au fost publicate 4.442 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată şi 45.570 pentru angajare pe perioadă determinată.

Unul din patru profesori a dat bir cu fugiţii de la examenul de TITULARIZARE - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 2357 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.