ÎNCEPE selecţia candidaţilor pentru Şcoala de Ucenici ArcelorMittal Galați

ÎNCEPE selecţia candidaţilor pentru Şcoala de Ucenici ArcelorMittal Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Selecţia candidaţilor pentru cea de-a treia ediţie a Şcolii de Ucenici ArcelorMittal Galaţi va avea loc vineri, 19 august, între orele 10,00 şi 12,00, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), din str. Domnească nr. 191.

Programul, derulat în colaborare de combinatul gălăţean şi AJOFM, este, în acest an, o şansă pentru aproximativ o sută de absolvenţi de liceu tehnic sau şcoală profesională, cu specializarea electrică, mecanică sau electromecanică, să se familiarizeze cu mediul de lucru din combinat şi să se angajeze ulterior pe platforma siderurgică. Adică de două ori mai mulţi absolvenţi decât anul trecut!

„Mi-ar plăcea ca ArcelorMittal să facă tot mai multe angajări. Această Şcoală de Ucenici este o oportunitate pentru tineri, pentru că au ocazia să înveţe, atât teoretic, cât şi practic, într-o firmă internaţională. Şi am înţeles că au şi prelungit perioada de ucenicie la 12 luni. Majoritatea participanţilor de la ediţia de anul trecut au rămas în combinat, cei care au fost serioşi şi s-au adaptat. Şi sper să vină cât mai multe firme gălăţene la noi, la AJOFM, şi să facem astfel de mici burse, ţintite, de locuri de muncă”, ne-a declarat directorul executiv al AJOFM Galaţi, Cezar Năstase.

Citit 5589 ori Ultima modificare Marți, 16 August 2016 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.