DOREȘTI O CARIERĂ ÎN DOMENIUL RELAȚIILOR INTERNAȚIONALE ȘI AL STUDIILOR EUROPENE? NU PIERDE TRENUL ADMITERII DE TOAMNĂ!

DOREȘTI O CARIERĂ ÎN DOMENIUL RELAȚIILOR INTERNAȚIONALE ȘI AL STUDIILOR EUROPENE? NU PIERDE TRENUL ADMITERII DE TOAMNĂ!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru viitori specialiști, cercetători și lideri în domeniul relațiilor internaționale, Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale din cadrul Universității ”Danubius” din Galați cuprinde în oferta educațională a admiterii de toamnă (5 – 28 septembrie) locuri la învățământ cu frecvență și la învățământ la distanță la specializarea RELAȚII INTERNAȚIONALE ȘI STUDII EUROPENE.

 

Este specializarea care pregăteşte absolvenţi cu o capacitate extraordinară de analiză şi de cercetare a informaţiilor provenite din surse diferite, absolvenţi poligloţi pregătiţi cu soluţii pentru probleme politice şi culturale internaţionale.Acest program oferă oportunitatea unică de a îmbina pregătirea riguroasă în domeniul relaţiilor internaţionale cu analiza minuţioasă a problemelor economice, politice, culturale şi sociale cu care se confruntă  Europa.

 

Diploma în domeniul relaţiilor internaţionale şi al studiilor europene este esenţială pentru a avea acces la bordul numeroaselor instituţii locale, regionale şi internaţionale care solicită sprijinul absolvenţilor acestei specializări (organizaţii nonguvernamentale, instituţii ale sectorului public, instituţii financiare - managementul de risc, angajatori din industria media, instituţiile Uniunii Europene, Organizaţia Naţiunilor Unite, NATO, OSCE etc.)

 

Acest program se adresează tuturor celor care doresc să îmbrățișeze una dintre profesiile specialist în relaţii internaţionale, diplomat, consilier pe probleme de relaţii internaţionale şi integrare europeană în instituţii publice şi private, analist de politică externă, specialist în managementul conflictelor şi negociere, funcţionar în organizaţii internaţionale, funcţionar în administraţia publică europeană; consilier şi manager pentru proiecte europene, profesioniști care vor juca un rol, deosebit de important prin implicarea în dezbaterile şi proiectele societăţii, în conturarea unui nou cadru de dezvoltare în context european.

 

În decursul celor 3 ani de studii, vor fi studiate discipline precum: Politică externă și diplomație, Negociere și mediere în relațiile internaționale, Sociologia relațiilor internaționale, Drept Internațional, Cultură și civilizație europeană, Drept diplomatic și consular, Dreptul european, Instituții europene, Introducere în științe politice.

 

Studenții au acces la stagii de practică de specialitate în anul II de studiu, 4 săptămâni, însumând 120 de ore, la sfârşitul semestrului II. Practica se realizează în societăţi comerciale publice şi private, instituţii, etc. conform convenţiilor încheiate între universitate şi acestea.

 

Biblioteca universităţii, respectiv a facultăţii, este dotată cu săli de lectură şi fond de carte propriu corespunzător disciplinelor prevăzute în planurile de învăţământ, pe cicluri de studii universitare, iar resursele necesare dezvoltării activităţii sunt prevăzute în bugetele de venituri şi cheltuieli. De asemenea, în cadrul bibliotecii studenţii beneficiază de acces on-line, gratuit, la baze de date şi reviste de specialitate din ţară şi străinătate.

 

Facultatea dispune de laboratoare de specialitate proprii (laboratoare de informatică, multimedia), cu dotarea corespunzătoare pentru toate disciplinele care au prevăzute activităţi de acest gen, cu licenţă pentru toate soft-urile necesare şi permit desfăşurarea orelor aferente disciplinelor din planul de învăţământ în condiţii optime.

 

Înscrierea la concursul de admitere se face conform metodologiei proprii ce poate fi găsită la secțiunea ADMITERE

 

REDUCERI DE TAXE 2016-2017

ADMITERE ONLINE

MESAJE ABSOLVENȚI(absolvenţi ai acestei specializări ne reprezintă în cadrul departamentelor de comunicare ale universităţilor de prestigiu din Europa)

 

DIN ACEEAȘI CATEGORIE:

 

ADMITERE COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ADMITERE PSIHOLOGIE

ADMITERE MASTER LA FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

 

Succes!

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

(P)

Citit 1849 ori Ultima modificare Miercuri, 24 August 2016 13:04