CATEDRA | Împreună, pentru o faptă bună

CATEDRA | Împreună, pentru o faptă bună
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Proiectul ”Împreună pentru încă o faptă bună!” şi-a propus, înainte de orice, să aducă alături tineri din medii şcolare diferite, elevi de la Colegiul Naţional ”Costache Negri” din Galaţi şi elevi de la Liceul Tehnologic ”Paul Bujor” din Bereşti.

Anul trecut, elevii de la CNCN, coordonaţi de profesoarele Elena Gălii şi Mihaela Bobeică, ne-au fost aliaţi în activităţile "Casino Caritabil" şi "O zi într-o gospodărie ţărănească", în perioada 4-5 octombrie 2016, am fost oaspeţii prestigiosului colegiu gălăţean spre a  sărbători împreună Ziua Educaţiei.

Am fost  martori la spectacolul - omagiu adus de elevii colegiului dascălilor lor, am fost copleşiţi de daruri - cărţi oferite de profesoara Onorica Tofan pentru biblioteca şcolii noastre. Am vizitat Muzeul de Istorie, Grădina Zoologică din Brăila, Bazilica Paleocreştină de la Niculiţel, Mănăstirea de la Saon, Monumentul Eroilor Independenţei şi Muzeul Deltei Dunării din Tulcea, îndrumaţi de profesoara Gina Burghiu.

Au fost experienţe consistente, posibile graţie  eforturilor depuse de oameni minunaţi, de doamnele profesoare Elena Gălii şi Mihaela Bobeică, şi pentru care cei zece elevi pe care i-am însoţit le mulţumesc.

"Activităţile pe care gazdele le-au pregătit, precum şi excursiile au foarte bine organizate şi interesante. Admir implicarea cadrelor didactice în această experienţă şi îmi doresc să repetăm trăirile de care am avut parte”, mi-a spus un elev de clasa a XI-a, Cristian Bului.

O altă elevă, Mădălina Moisei, a ţinut să le mulţumească gazdelor pentru atenţia acordată: ”Au fost doua zile minunate, în care nu doar că m-am distrat, dar m-am bucurat de fiecare moment, de fiecare om drag pe care l-am întâlnit, căci sunteţi minunaţi. M-am simţit extraordinar şi vreau din suflet să vă mulţumesc pentru tot efortul depus, pentru primirea călduroasă şi pentru atenţia pe care ne-aţi acordat-o".

Citit 2112 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2016 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.