Parteneriat european ”Energy for life”, la Şcoala "Elena Doamna" din Tecuci
Foto: Sursa foto: tecuci.eu

Parteneriat european ”Energy for life”, la Şcoala "Elena Doamna" din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şcoala "Elena Doamna" din Tecuci este parteneră în cadrul proiectului ”Energy for life” şi a participat alături de şapte ţări europene la prima reuniune care s-a desfăşurat în Polonia, în oraşul Czestochowa, în perioada 17-21 octombrie.

Programul Erasmus a făcut posibil ca, alături de un coordonator din Spania şi parteneri din Grecia, Italia, Franţa, Croaţia, Polonia să participe şi Şcoala Gimnazială „Elena Doamna” din Tecuci.

Proiectul are o durată de 36 de luni şi are o valoare eligibilă de 21.985 euro. Acest proiect acoperă toate domeniile curriculum-ului şi vizează dezvoltarea abilităţilor elevilor în cercetare, experimentare şi investigare. Folosind engleza ca limbă a proiectului şi  noile tehnologii vom a lucra direct cu celelalte şcoli participante la proiect pentru atingerea obiectivelor.

Oraşul Czestochowa, situat în sudul Poloniei, cu peste 200.000 de locuitori, este un important centru cultural şi religios şi a fost gazda primei noastre întâlniri. Şcoala Podstawowo nr. 52 este o şcoală mare, caldă şi primitoare, cu copii frumoşi şi isteţi. Cadrele didactice creative şi perfecţioniste ne-au surprins plăcut cu o foarte bună organizare.  Au fost zile întregi de lucru în care s-a stabilit logo-ul proiectului, în urma unui concurs, mascota, după un desen realizat de un elev din şcoala noastră, planul de activităţi pentru anul şcolar 2016-2017, obiectivele şi rezultatele vizate, cât şi instrumentele utilizate şi modul de prezentare.

Citit 5087 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2016 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.