O singură contestaţie la concursul pentru directorii de şcoli

O singură contestaţie la concursul pentru directorii de şcoli
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Doar o singură contestaţie s-a depus în urma afişării rezultatelor la concursul pentru directorii  şi directorii-adjuncţi din şcoli, ne-a informat inspectoarea generală Mioara Enache. Este vorba de candidatul pentru funcţia de director al Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri", profesorul şi consilierul local Onuţ Atanasiu. La CNVA, atât pentru funcţia de director prim, cât şi pentru cea de adjunct s-au înscris aceiaşi candidaţi: Romeo Zamfir şi Onuţ Atanasiu.

La concursul pentru cel mai înalt jilţ, a fost desemnat câştigător de comisie profesorul Romeo Zamfir, actualul director-adjunct al instituţiei. Punctajul aici a fost de 139.375 la 137.875. Pentru jilţul de secund, Onuţ Atanasiu a atins scorul de 141.375, în timp ce Romeo Zamfir a fost cotat la acelaşi scor ca la concursul pentru director prim - 139.375.

"Consider că am fost nedreptăţit de comisie la interviu şi mi se pare normal să depun contestaţie. Nu am nimic cu colegul meu. Doar vreau să mi se facă dreptate", ne-a declarat Onuţ Atanasiu.

De la inspectoarea generală, am aflat că la contestaţiile ce se vor rezolva în alt judeţ au fost trimise atât documentele din oferta educaţională, cât şi înregistrările audio-video. Rezultatele finale vor fi afişate în intervalul 24 noiembrie - 9 decembrie, iar pe 16 decembrie acestea vor fi validate în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar.

Citit 4877 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2016 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.