SIMULARE la matematică şi istorie

Scris de  Joi, 16 Martie 2017 07:00
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)


Peste 12.000 de elevi din clasele a VIII-a, a XI-a şi a XII-a vor susţine, astăzi, simularea la proba la matematică la Evaluare Naţională şi Bacalaureat şi la istorie, în cazul viitorilor absolvenţi de liceu la profil uman. Vineri, 17 martie, doar elevii claselor a XII-a vor susţine simularea la proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi afişate pe data de 31 martie. La  fel ca şi în anii anteriori, notele  nu se trec în catalog.

Citit 1092 ori

2 comentarii

 • postat de Gl Vineri, 17 Martie 2017 18:38 5.13.238.*** Link la comentariu
  1
  3

  Ce fac părinții acestor copii!?
  De multe ori trec prin zona si ii vad cum stau nepăsători pe banci, la scările blocului respectiv. Chiar acesti copii sunt ai nimanui!?

  Raportează
 • postat de virgil Vineri, 17 Martie 2017 14:16 5.13.238.*** Link la comentariu
  1
  3

  Sigur au fost varză la cat chiulesc.
  Un exemplu
  Zilnic elevii Lic.nr.10, isi petrec orele in fata blocului C10 din Tiglina 2. Atât fete cat si băieți beau cafele si fumează lăsând in urma lor o mizerie de nedescris, nu mai spun de gălăgie.
  Ce invatat ce simulare.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.