Pepe, partenerul unei gălăţence la „Dansez pentru tine”
Foto: Foto: Pro TV

Pepe, partenerul unei gălăţence la „Dansez pentru tine”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pepe: „Simt că partenera mea va deveni pentru mine parte din familia mea.  Mă voi implica în cazul ei şi vreau să o fac să-şi împlinească visul” * Andreea Toma: „Pepe este o persoană plină de viaţă, cu mult potenţial, cu multă dorinţă de muncă şi care îşi doreşte foarte mult să mă ajute” *

În această seară, de la ora 20,30, la Pro Tv, începe spectacolul pe ringul visurilor: „Dansez pentru tine”. De această dată, marele show va fi unul cu totul şi cu totul impresionant pentru că aduce în faţa publicului tineri concurenţi înzestraţi, talentaţi, care, însă, nu pot decât să viseze la o carieră artistică din cauza sărăciei, iar vedetele vor trebui să ţină pasul cu partenerii lor care sunt deja familiarizaţi cu tainele dansului. Atmosfera va fi una de bal pentru că, pe lângă stilurile consacrate - dansul în ploaie, dansul la bară, musicalul sau cabaretul - noul sezon adaugă belly-dance, dans cu focul, flamenco sau menuet. Printre concurenţii care se luptă în dans pentru marele premiu de 60.000 de euro se află şi perechea formată din gălăţeanca Andreea Toma şi celebrul Pepe, aflaţi sub îndrumarea coregrafei Doina Botiş.

O echipă pe cinste

Pepe şi-a dorit dintotdeauna să participe la “Dansez pentru tine”, şi iată că acum s-a ivit cel mai potrivit moment pentru el. Pepe se declară matur şi stăpân pe situaţie, montat psihic să facă faţă stresului şi presiunii de la „Dansez pentru tine”, cu condiţie fizică foarte bună şi pregătit sufleteşte: „Simt că partenera mea va deveni pentru mine parte din familia mea. Mă voi implica în cazul ei şi vreau să o fac să-şi împlinească visul”, susţine cu tărie Pepe. Partenera lui de dans, frumoasa Andreea Toma, locuieşte acum la Timişoara, dar s-a născut, a crescut şi a reuşit cele mai frumoase performanţe în dans sportiv la Galaţi. Andreea nu este prima dată pe ringul de la Pro Tv, ci a făcut parte în sezonul al cincilea al emisiunii din minibaletul “Dansez pentru tine”. Deşi Andreea e o mare speranţă a dansului românesc, lipsurile materiale îşi spun din plin cuvântul asupra carierei ei şi a visului de a deveni o mare dansatoare, dar, în acelaşi timp, îi afectează şi familia. Cu sprijinul Pro Tv, Andreea Toma ne-a acordat un interviu.

- Andreea, de ce participi la "Dansez pentru tine"?   

- Particip la această emisiune cu scopul de a le răsplăti părinţilor mei toate eforturile şi sacrificiile pe care le-au făcut întreaga viaţa pentru mine. Aş vrea să le pot cumpăra o casă pentru a fi din nou o familie unită şi îmi doresc foarte mult să-mi permit să continui dansul sportiv fără să avem problema banilor şi a zilei de mâine. 

- Ce fel de partener de dans este Pepe?

- Pepe este o persoană plina de viaţă, cu mult potenţial, cu multă dorinţă de muncă şi care îşi doreşte foarte mult să mă ajute.

- Te va ajuta experienţa la dans sportiv să îţi împlineşti visul?

- Eu cred că experienţa pe care o am în dans mă va ajuta să-mi împlinesc visul, deoarece am în sânge dansul şi sunt învăţată cu munca şi cu statul în sala de repetiţii ore în şir.

- De ce ar trebui să te voteze telespectatorii "Dansez pentru tine"?

- Mi-aş dori ca telespectatorii să fie alături de mine, pentru că dansul este singurul care mă face să mă simt liberă şi este singura modalitate prin care pot să-i răsplătesc pe părinţii mei.

- Ai un mesaj pentru gălăţenii care nu te-au uitat ?

- Fiţi alături de mine în acest concurs, vă rog, pentru că eu cred că pot demonstra multe prin dans şi promit să nu vă dezamăgesc. Nici pe ei, nici familia mea, nici pe toţi cei care m-au ajutat de-a lungul timpului. Sper să-i fac pe toţi să fie mândri de mine!

Le dorim din toată inima succes şi să-şi împlinească visul în ringul de la „Dansez pentru tine”.

Citit 4927 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2011 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.