Penny nu are autorizație pentru magazinul din Mazepa

Penny nu are autorizație pentru magazinul din Mazepa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliția Locală a dictat sistarea lucrărilor la supermarketul Penny ridicat în Regiment 11 Siret, lângă Centrul de Transfuzii. Compartimentul de disciplină în construcții al instituției a descoperit faptul că Rewe Projectenwicklung România, compania care deține marca Penny, nu are autorizație de construire și i-a impus să obțină documentul în cel mult două luni.

„S-a dispus sistarea lucrărilor şi intrarea în legalitate în termen de 60 de zile”, a anunțat, miercuri, Poliția Locală. Totodată, compania a fost amendată pentru lipsa autorizației. „A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei”, a declarat, joi, șeful Poliției Locale, Cristian Gâscă.

Primăria, cea care eliberează autorizațiile de construire pentru clădirile proiectate pe raza municipiului Galați, a confirmat faptul că cei de la Rewe nu au acest act. „Aveau toate actele avizate, dar au avut o problemă la Agenția pentru Protecția Mediului. Nu le-am putut elibera autorizația de construire tocmai pentru că nu aveau avizul de la Mediu”, a afirmat, joi, viceprimarul municipiului Galați, Nicușor Ciumacenco.

Compania a inițiat deja procedura de intrare în legalitate, în condițiile în care trebuie să finalizeze lucrările la centrul comercial din cartierul Mazepa luna viitoare, a precizat viceprimarul.

Citit 7881 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2011 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.