Imprimă această pagină

Vezi care este programul la „Festivalul Scrumbiei”!

Vezi care este programul la „Festivalul Scrumbiei”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa „Compact”, alături de artişti locali va concerta, duminică, de Florii, pe Faleza Superioară a Dunării, în restaurantului Pescarul. Potrivit directorului Teatrului Muzical, Teodor Niţă, programul de distracţie la "Festivalul Scrumbiei" începe la 7:00 dimineaţa, cu un concurs de pescuit.

La 10:30 este programat un cros pe traseul Grădina Botanică - Elice, iar de la 12:00 la 15:00 pe Faleza Inferioară, în Foişor Amfiteatru, avem program artistic cu Teatrul „Gulliver”, Fanfara „Danubian Brass Band” şi Ansamblul folcloric „Doina Covurluiului”. Tot de la 12:00, la Biserica „Precista” vor fi împărţite credincioşilor 200 de porţii de ciorbă de peşte, servită tradiţional, în castronaşe şi cu linguri de lemn. Seara se va încheia cu spectacolul în aer liber prezentat de Puiu Adrian Stanciu.

Joi seara, aleşii au votat includerea acţiunilor cultural–artistice dedicate „Festivalul Scrumbiei” în programul manifestărilor Teatrului Muzical pe anul 2012, şi au alocat pentru acest eveniment ajuns la a XI-a ediţie suma de 45.000 de lei de la bugetul local.

Citit 4189 ori Ultima modificare Joi, 05 Aprilie 2012 23:02

Anca Melinte