Gălăţenii din Port şi din Valea Oraşului nu au apă până diseară
Foto: Foto: Bogan Codrescu

Gălăţenii din Port şi din Valea Oraşului nu au apă până diseară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O parte din gălăţeni, agenţii economici şi instituţiile publice din Port şi din Valea Oraşului a rămas fără apă, joi, după prânz, în urma unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă potabilă din zonă, urmând ca toţi cei afectaţi să fie realimentaţi joi seară, a anunţat, în urmă cu câteva minute, societatea Apă Canal.

"Apă Canal aduce la cunoştintă că între orele 12.30 şi 17.00 se întrerupe alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor din arealul străzilor Portului - Gara 8 - Al.Moruzzi - Ana Ipătescu - Dogăriei pentru remedierea unui accident tehnic (avarii) survenit pe conducta Dn 350 mm de pe strada Portului", a comunicat operatorul.

Conform aceleiaşi surse, sunt afectaţi consumatorii casnici din perimetrul menţionat şi locatarii blocurilor Siret, Bistriţa, Mălina, Brateş, Cătuşa, Jiu, Mureş, Olt, Icepronav, Căminele SNG, Menarom, precum şi firmele şi instituţiile publice din zonă, între care se numără Spitalul CFR şi Liceul Industrial de Marină.

Nu pot fi alimentate cu apă rece nici punctele termice PTP1 şi PTP2 ale societăţii Apaterm, aşa că toţi consumatorii deserviţi de acestea nu au nici apă caldă până la remedierea avariei.

Citit 1672 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2012 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.