Mircea Ispas a fost numit director interimar la nou-înfiinţata Calorgal
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Mircea Ispas a fost numit director interimar la nou-înfiinţata Calorgal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mircea Ispas, până de curând director de producţie la societatea edilitară de distribuţie a apei calde şi a căldurii, Apaterm, a fost numit director interimar la nou-înfiinţata Calorgal, care va prelua activitatea falimentarei Apaterm, a anunţat, luni, Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Membru al aceluiaşi partid (PNL) care l-a propulsat la Primărie pe edilul-şef Marius Stan, Mircea Ispas are 50 de ani şi o experienţă de peste două decenii în domeniul termoficării. Inginer de profesie, el a absolvit Facultatea de Mecanică, Specializarea Maşini Termice, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” în anul 1987 şi, în 1990, a început să lucreze la Întreprinderea Judeţeană de Gospodărire Comunală şi Locativă (IJGCL) – Secţia Termoficare, care ulterior s-a desprins şi a devenit societate de sine stătătoare (Apaterm), aflată în subordinea Consiliului Local Galaţi.

Mircea Ispas va asigura interimatul la conducerea Calorgal până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului. Între timp, Ispas va gestiona întreaga activitate de transferare a contractelor cu furnizorii şi cu clienţii, de la Apaterm, la Calorgal. De altfel, încheierea de noi contracte între noul operator de distribuţie a apei calde şi a căldurii şi consumatorii din Galaţi începe chiar săptămâna asta şi urmează să se încheie în februarie, atunci când Calorgal va începe efectiv să furnizeze apă caldă şi căldură, a precizat Primăria.

Citit 3694 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2013 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.