X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 06:05 Miercuri, 1 Aprilie 2015

La două săptămâni după avariere, butaforia de la Sala Sporturilor, dusă în depozit

Autor:   Anca Melinte
Publicat Marți, 09 Aprilie 2013 06:00
Voteaza!
(5 voturi)

Distribuie

La două săptămâni după avariere, butaforia de la Sala Sporturilor, dusă în depozit Foto: Bogdan Codrescu

Butaforia de pe platoul Sălii Sporturilor - mai precis ceea ce mai rămăsese în picioare din ea - a fost ieri demontată bucată cu bucată de salariaţii Ecosal, urcată în remorcă şi dusă în depozitul Primăriei. Măsura vine la mai bine de două săptămâni după ce rafalele puternice de vânt au pus la pământ o bucată din „clădire”.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Mihai Costache, butaforia va fi reparată pe cheltuiala firmei constructoare şi reasamblată într-o altă zonă a oraşului. Unde? Surpriză! Când? Peste câteva luni, când vremea se va încălzi. Municipalitatea nu ne-a putut spune cum se numeşte firma constructoare şi cât a costat lucrarea, precizând că în acest moment butaforia aparţine Primăriei.
Celor care n-au aflat care a fost scopul ansamblului amplasat cu ocazia Serbărilor Galaţiului le spunem că, prin intermediul lui, Primăria a încercat să aducă în memoria gălăţenilor clădiri reprezentative pentru Galaţiul de altă dată. Butaforia reproducea faţadele a patru imobile: clădirea Bursei - bombardată în 1944, Casa Sacomanu, Casa Helder şi clădirea Teatrului Papadopol.
   

1931 afisari  |  Ultima actualizare Luni, 08 Aprilie 2013 18:02

8 comentarii

 • 0
  0
  Link
  Val Marți, 07 Mai 2013 01:31 postat de Val

  ce s-a intamplat cu firma grand plan din Bucuresti,care a executat lucrarea???si a fost prinsa de agentii ITM,cu muncitori fara carti de munca???s-a pus batista pe tambal???daca lucrarile care sunt din banii nostri se fac la negru si nu se intampla nimic....ce pretentii sa mai avem???

 • 0
  0
  Link
  Și totuși, a meritat banii? Miercuri, 10 Aprilie 2013 01:42 postat de Și totuși, a meritat banii?

  Sincer când am văzut-o, am crezut că se mută Primăria Galați acolo, sau fac probe ca pe timpul lui Ceausescu bătut în cap cu machete la scară 1/1, ca pentru fraiei. Noroc cu Viața Liberă că m-a dumirit. Și totuși merita banii?

 • 0
  0
  Link
  nimic Marți, 09 Aprilie 2013 16:29 postat de nimic

  In general viata in Romania este o butaforie.
  Ce spuneti de strazi butaforii sau de joburi butaforii sau haleala butaforie. Imaginativa spre exemplu, o pulpa mareee, da' mare de purcel, bineinteles ca o butaforie, plantata undeva intr-un loc cat mai vizibil.Cat public va fi, ce pelerinaj continuu, cata saliva varsata de publicul care vizualizeaza si care nu isi permite asa ceva.
  Te doare cand, toate astea se fac din bani publici si in plus raman doar amintiri, realitate ...ioc.
  Nimic palpabil, nimic folositor, nimic de valoare, nimic,nimic,nimic...
  La O Cat Mai Mare Bataie De Joc!!!!!

 • 0
  0
  Link
  scirt Marți, 09 Aprilie 2013 14:18 postat de scirt

  oricum era ca un dinozaur impaiat . falsa si de de prost gust facuta din carton si polisteren . dar nu tot din scirtiitoare e si celebrul "noul galati", cea mai penibila inscriptie la o intrare din oras vazuta de mine? asta e, faci lucruri din scirtitiitoare in folosul si din banul cetateanului.

 • 0
  0
  Link
  flori Marți, 09 Aprilie 2013 10:28 postat de flori

  Sunt convinsa, afacere pusa la cale de maimutoiul Popa Florin.Cu acordul primarului fotbalist incompetent.

 • 0
  0
  Link
  Anti-Pro Stan Marți, 09 Aprilie 2013 10:03 postat de Anti-Pro Stan

  Pai si cu aia 100 de mii de euro cheltuiti pe ea fara licitatie cum ramane? Ascundem panarama in depozit si gata, scapam basma curata?

 • 0
  0
  Link
  Marius Stanica Marți, 09 Aprilie 2013 08:52 postat de Marius Stanica

  Primaria cheltuie bani cu firme, ca sa castige si altcineva "partea noastra" cu idiotenii de constructii care nu aduc nici-un beneficiu nici cetatenilor si nici bugetului Primariei !!!!

  Dam bani pe gale de box, cladiri de lemn "istorice", fantani arteziene in plina intersectie (oare o sa puna si banci ?), si ma mir ca nu construiesc si mini-piramide !!

  Orasul tampitilor !

 • 0
  0
  Link
  COBRA-GALATI Marți, 09 Aprilie 2013 08:38 postat de COBRA-GALATI

  Cred ca ar fi cazul sa inceapa a se construi o TEVATOFORIE (cu strigare la licitatie) tot cu scopul pt a aduce in memoria galatenilor obiective strategice de securitate si interes national fatadele a 4 uzine : UCC,UPSRS,FURNALUL 1,OLD 2, pt moment a cladirilor bombardate de catre junta franco ryndy!

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank