Flori, fete şi biciclete pe Faleza inferioară
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Flori, fete şi biciclete pe Faleza inferioară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 50 de reprezentante ale sexului frumos şi-au dat întâlnire duminică dimineaţă pe Faleza inferioară a Dunării. Dotate cu biciclete, fetele au plecat într-o plimbare până la Trecere bac şi retur. Ideea i-a aparţinut Corinei Dumitriu, care a lansat provocarea pe un site de socializare. Evenimentul, intitulat „Promenada biciclistelor” a avut un regulament foarte clar. „Toate fetele trebuie să poarte rochiţe şi să îşi personalizeze bicicleta. Vor fi acordate premii pentru originalitate”, ne-a spus, la începutul evenimentului, Corina Dumitriu.

La start s-au aliniat atât doamne şi domnişoare, cât şi câţiva prichindei dornici de întrecere. „Promenada” a fost condusă pe faleză de un grup de biciclişti de la clubul de ciclism din Galaţi, care au vrut să se asigure că frumoasele participante nu au probleme pe traseu. „Este a doua oară după 22 de ani când mă urc din nou pe bicicletă. Mi-a plăcut atât de tare această iniţiativă, încât nu am putut sta deoparte. Mişcarea este foarte bună şi, din punctul meu de vedere, ciclismul este un sport feminin”, ne-a declarat Geanina Poroşan, câştigătoarea locului 1 şi posesoarea celei mai înflorate biciclete.

12 dintre participante au primit premii pentru originalitatea cu care şi-au personalizat bicicletele. Pe lângă premiile oferite - şedinţe foto, cosmetice, accesorii pentru biciclete, invitaţii la diverse evenimente şi ţinute chic - toate concurentele au primit diplome de participare.

Organizatorii s-au declarat mulţumiţi de eveniment şi au promis să repete şi pe viitor „promenada”. De asemenea, băieţii prezenţi pe faleză au primit promisiunea că vor fi şi ei invitaţi la un eveniment asemănător.

Citit 4082 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2013 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.