Concursurile "Vieţii libere", o şansă la câştig!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Concursurile "Vieţii libere", o şansă la câştig!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin decuparea şi trimiterea taloanelor pe care le găsiţi pe ultima pagină a ziarului puteţi câştiga numeroase premii, oferite de ziarul nostru şi de partenerii săi.

Pentru extragerea din 6 septembrie sunt puse la bătaie zece premii: un sejur în Turcia de 5 zile pentru două persoane (Viaţa liberă), o tabletă Samsung Galaxy (Vodafone), un voucher pentru mobilier (Decorama), un cadou constând în produse cosmetice şi vitamine  (farmaciile Myosotis), cinci cadouri constând în suplimente nutritive oferite de farmaciile Primafarm şi un voucher pentru achiziţionarea de încălţăminte din magazinul Walkin.

Pentru extragerea din 20 decembrie sunt puse în joc 18 premii, printre care şi Marele premiu, o maşină Ford Fiesta.

Abonaţii ziarului nostru trebuie să decupeze talonul nenumerotat care apare o singură dată pe lună. După ce este completat, acest talon trebuie pus în plic împreună cu copia chitanţei de plată a abonamentului pe luna în curs. Dacă abonamentul este plătit pe mai multe luni, se trimite în fiecare lună talonul şi copia chitanţei de plată a perioadei din care face parte luna de apariţie a talonului.

Persoanele care nu au abonament trebuie să decupeze cele 15 taloane numerotate care apar lunar. Acestea trebuie completate, decupate şi puse într-un singur plic, pe care treceţi numele, prenumele, adresa completă, numele concursului şi luna de participare. Obligatoriu, numele de pe plic trebuie să fie identic cu cel din talonul de concurs şi cu cel de pe chitanţa de plată a abonamentului (pentru abonaţi). Amintim şi faptul că pentru a participa la extragerea pentru marele premiu trebuie să trimiteţi taloanele pentru şase luni. Mult succes!

Citit 781 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2013 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.