Mascaţii au intervenit în forţă la demolarea unui magazin din zona stadionului Oţelul

Mascaţii au intervenit în forţă la demolarea unui magazin din zona stadionului Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Evacuare cu mascaţi, miercuri dimineaţă, lângă Spitalul de Copii. Proprietarii unui magazin aflat pe strada Gheorghe Asachi au refuzat să îşi demoleze construcţie în urma notificării primite de la Primărie. Acesta a fost motivul pentru care s-a apelat la forţele de ordine. Echipa de mascaţi a Poliţiei Locale a intervenit în forţă şi a ridicat o persoană, care încerca să împiedice vola să dărâme magazinul.

Demolarea a început în ciuda faptului că două persoane erau în chioşc. Nimeni nu a fost rănit, dar scandalul a fost de proporţii. Proprietarii sunt foarte supăraţi că au deschis un proces în instanţă împotriva notificării primite pe 30 mai din partea Primăriei. „Este un abuz. Ne demolează în ciuda faptului că există un litigiu pe rol”, ne-a spus Vasilica Serghie, proprietara magazinului.

Primăria însă este de altă părere şi se bazează pe contractul de închiriere încheiat între cele două părţi. „În contract scrie clar că în caz de utilitate publică proprietarii sunt obligaţi să îşi ridice construcţia”, ne-a precizat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Acţiunea a continuat până la demolarea completă a întregii construcţii, în ciuda vociferărilor proprietarilor.

Mai multe amănunte despre acest subiect puteţi citi în ediţia tipărită a "Vieţii libere" de joi.

Citit 4836 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2013 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.