Tulcenii vor să facă tunel pe sub Dunăre până la Galaţi. Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila a luat foc!

Tulcenii vor să facă tunel pe sub Dunăre până la Galaţi. Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila a luat foc!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean Tulcea a anunţat că reprezentanţii companiei Korea Consultant International lucrează la un studiu de prefezabilitate privind o subtraversare a fluviului Dunărea, studiu ce va fi finalizat la sfârşitul lunii noiembrie şi prezentat în decembrie


În vreme ce autorităţile gălăţene n-au mai scos, în ultima vreme, niciun cuvinţel despre de Asocierea cu Brăila şi Tulcea şi despre subtraversarea Dunării, tulcenii nu stau cu mâinile în sân. Pe portalul Consiliului Judeţean Tulcea a fost postat un comunicat de presă despre un studiu de prefezabilitate privind subtraversarea Dunării, la care lucrează de zor o firmă coreeană. Tot coreeană este firma despre care a vorbit în luna mai primarul Marius Stan când a susţinut sus şi tare că nu a „vândut” meciul pod-tunel, chit că brăilenii au obţinut garanţii guvernamentale din partea premierului Victor Ponta pentru traversarea Dunării. De cealaltă parte, presa locală din Brăila a consemnat un atac virulent al preşedintelui CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, la adresa tunelului dorit de edilul Stan.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

 

 

Citit 4889 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2013 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.