Un comandant de navă de la AFDJ s-a înecat în Dunăre! Ipotezele anchetatorilor sunt teribile

Un comandant de navă de la AFDJ s-a înecat în Dunăre! Ipotezele anchetatorilor sunt teribile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comandantul unei nave a fost găsit ieri mort în Dunăre, la trei zile după ce dispăruse de pe vasul pe care îl conducea. Pavel Motoc, de 57 de ani, din Brăila, nu mai fusese văzut de echipajul navei tanc "Brazi", aparţinând AFDJ Galaţi, pe care o comanda, de miercuri, Informaţiile furnizate de echipaj indicau faptul că acesta dispăruse în jurul orei 13,30, dar toate operaţiunile de căutare au eşuat. Misterul dispariţiei ofiţerului a fost elucidat vineri la prânz, când o persoană a văzut un cadavru plutind în aval de nava "Brazi", ancorată în zona teminalului Unicom Oil. Poliţiştii Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Galaţi, criminalişti şi un medic legist s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, reuşind să scoată trupul neînsufleţit la mal.

"Cadavrul a fost identificat în prezenţa soţiei şi a fiului. Nu sunt suspiciuni de violenţe, necropsia, care va fi efectuată cel mai probabil sâmbătă, urmând să lămurească circumstanţele în care s-a produs decesul", a precizat cms. şef Petrică Hahui, şeful Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Galaţi.

Surse din cadrul anchetei afirmă că ofiţerul, cu o vastă experienţă, s-ar fi aruncat intenţionat în Dunăre, bazându-se pe declaraţiile unor marinari care susţin că, înainte de a dispărea, comandantul ar fi coborât pe malul apei. Suspiciunile sunt întărite şi de faptul că în această perioadă ofiţerul era vizat de unele controale privind gestiunea la carburanţi.

Citit 6734 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 20:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.