Escrocii care cereau bani în numele primarului au fost identificaţi

Escrocii care cereau bani în numele primarului au fost identificaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii locali gălăţeni au reuşit identificarea celor doi indivizi care cereau bani în numele primarului Marius Stan pentru un caz social. Daniel Voinea, de 42 de ani, din Câmpulung, judeţul Argeş, şi Mugurel Mihai Grecu, de 28 de ani, din Bucureşti, au reuşit să păcălească mai multe persoane din Galaţi, folosind o legitimaţie falsă cu sigla Primăriei.

După ce cazul a apărut în presă, iar cei doi au devenit „vedete”, tupeul indivizilor a atins cote maxime. „Au sunt şi s-au plâns că le-am lezat imaginea. I-am invitat la noi la sediu să ţinem o conferinţă de presă comună, ca să explicăm ce s-a întâmplat de fapt. Mi-au spus că acum ei sunt în Piteşti şi că nu au bani să vină la Galaţi”, ne-a explicat Mihai Manoliu, şeful Poliţiei locale Galaţi.

Conform sursei citate, doar patru persoane s-au plâns că au căzut în plasa celor doi escroci, numărul celor păcăliţi fiind însă mult mai mare. Cazul va ajunge cel mai probabil la Poliţia naţională, care îi poate trage la răspundere pe cei doi „afacerişti”.

Citit 2746 ori Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.