Slujba de Înviere de la şase biserici se va face sub paza Jandarmeriei

Slujba de Înviere de la şase biserici se va face sub paza Jandarmeriei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 200 de jandarmi gălăţeni vor asigura la nivelul judeţului Galaţi ordinea şi siguranţa publică cu ocazia manifestărilor pascale. 

Militarii vor fi prezenţi în zona a şase lăcaşe de cult, respectiv Mănăstirea Buciumeni, Tudor Vladimirescu, Adam, Catedrala Arhiepiscopală Galaţi şi Catedrala din Tecuci şi cimitirul din Tecuci precum şi pe căile de acces spre acestea. Premergător acestei perioade, vor fi intensificate măsurile de ordine publică şi se vor desfăşura acţiuni pentru descurajarea scandalagiilor şi cerşetorilor.

"Sfătuim cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită, deoarece aceştia se pot rătăci cu uşurinţă. Recomandăm participanţilor la toate manifestările din această perioadă să respecte indicaţiile forţelor de ordine", precizează plt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Pentru cei care vor serba Paştele la grătar în are liber, jandarmii adresează avertismentul să facă focul numai în zonele amenajate şi să nu lase în urmă deşeuri, în caz contrar riscând amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei. 

Citit 1748 ori Ultima modificare Vineri, 18 Aprilie 2014 23:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.