La Festivalul "Dunărea noastră"/ Trei zile de CONCERTE pe toate gusturile pentru gălăţeni

La Festivalul "Dunărea noastră"/ Trei zile de CONCERTE pe toate gusturile pentru gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii se vor distra pe cinste în acest sfârşit de săptămână – vineri, sâmbătă şi duminică, la Elice, vor avea loc câteva concerte de zile mari cu artişti şi formaţii româneşti consacrate, în cadrul primei ediţii a Festivalului „Dunărea noastră”. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Galaţi, în colaborare cu Fun Time Production, şi a fost gândit ca unul care să se identifice cu serbările oraşului, pe care mulţi dintre gălăţeni le doresc în timpul verii. Astfel, organizatorii îşi propun ca festivalul în care este cinstită Dunărea să devină o tradiţie şi an de an publicul să se bucure de spectacole inedite şi de muzică bună. În fiecare zi din cele trei ale Festivalului, începând cu ora 19,30, va avea loc câte un concert live cu unii dintre cei mai iubiţi artişti români.

DJ Vali Bărbulescu, Anda Adam, DJ Project şi 3 Sud Est

Astă seară, pe scena de la Elice vor urca DJ Vali Bărbulescu, Anda Adam, DJ Project şi binecunoscuta formaţie 3 Sud Est care vor oferi un spectacol de zile mari pentru publicul de la Dunăre.

Despre Vali Bărbulescu se poate afirma că numele său are rezonanţă în România, fiind cel mai scump DJ din ţară. Anda Adam este născută în anul 1980 şi a început cariera muzicală  la vârsta de 16 ani – de atunci a demonstrat că are ceva de spus, dând dovadă de talent şi personalitate, aspecte care au fost apreciate atât de public, cât şi de companiile de înregistrări. DJ Project este o binecunoscută formaţie de muzică dance care s-a înfiinţat în anul 2000, la Timişoara. Lansând numeroase hituri, DJ Project  a fost, în 2004, formaţia care a rămas cel mai mult în topurile posturilor de radio din ţară, cu o singură melodie – 40 de săptămâni în Romanian Top 100 cu piesa „Lumea ta”. Fanii gălăţeni abia aşteaptă să îi revadă din nou în concert pe băieţii de la 3 Sud Est, care s-au reunit la începutul acestuia an şi, cu această ocazie, au lansat de curând o nouă melodie ce este difuzată pe posturile de radio şi de televiziune, „Emoţii”. Formaţia a fost înfiinţată în anul 1997 şi, după succesul pe care l-a înregistrat, membrii acesteia au fost supranumiţi „regii muzicii dance”.

DJ Liviu Hodor, CRBL şi Vama

 

În cea de-a doua seară, sâmbătă, gălăţenii îi vor putea asculta live pe DJ Liviu Hodor, CRBL şi Vama. DJ Liviu Hodor a intrat în lumea muzicii încă din adolescenţă, iar pe parcursul anilor, a îmbinat cu succes munca de DJ de radio cu cea de DJ de club. De asemenea, este membru al Asociaţiei DJ-ilor Profesionişti din România. Cântăreţul, coregraful şi dansatorul Eduard Andreianu sau, după cum îl ştie întreaga ţară, CRBL (Compun Rime Bine Legate) va cânta la Galaţi cele mai cunoscute melodii ale sale. CRBL a devenit cunoscut ca membru al formaţiei Simplu în 2000, iar nouă ani mai târziu a început o carieră solo. Vama este una dintre cele mai iubite formaţii de pop-rock din ţară, fondată de Tudor Chirilă.

Vasile Şeicaru, Compact şi Voltaj

În încheierea festivalului, organizatorii au pregătit alte surprize – Vasile Şeicaru, Compact şi Voltaj vor cânta cele mai cunoscute melodii care i-au consacrat. Gălăţeanul Vasile Şeicaru este prezent, de foarte mulţi ani, în inimile concitadinilor săi, care îi iubesc melodiile folk. Şi Compact, o formaţie care a luat fiinţă în 1977, este aşteptată cu nerăbdare de către fanii de toate vârstele, care vor să asculte din nou live „Fata din vis”, „Cine eşti tu oare?”, "Cântec pentru prieteni" sau „Mă voi întoarce”. Apoi Voltaj, binecunoscuta formaţie de pop-electronic, va încinge scena cu hiturile „Dă vina pe Voltaj”, „Noapte bună”, „Pic pic”.

Citeşte şi: PROGRAMUL COMPLET al Festivalului "Dunărea noastră"/ Unde şi cum ne distrăm în weekend

Citit 7728 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iunie 2014 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.