Adolescentă înecată în apele Lacului Vânători

Adolescentă înecată în apele Lacului Vânători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tragedie la iarbă verde. O adolescentă de 16 ani şi-a pierdut viaţa, duminică după-amiază, în  Lacul Vânători. Tânăra venise la iarbă verde cu câţiva prieteni şi, la un moment dat, a decis să facă o baie în lac, deşi în zonă scăldatul este interzis. Fata nu a mai ieşit însă din apă, iar prietenii i-au remarcat dispariţia. În timp ce unii alertau autorităţile la numărul unic de urgenţă 112, câţiva gălăţeni au sărit în apă, în căutarea adolescentei.

"Am fost solicitaţi să intervenim la Lacul Vânători, pentru a salva o fată din lac. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, dar şi pompierii. Trupul fetei a fost scos din apă de gălăţeni, iar medicii SMURD au început imediat manevrele de resuscitare, care, din păcate, nu au avut niciun rezultat", ne-a declarat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Autorităţile au anunţat imediat rudele, mama fetei primind teribila veste în Italia, acolo unde muncea. Femeia a venit de urgenţă în ţară, iar ieri dimineaţă a ridicat de la Serviciul de Medicină Legală trupul neînsufleţit al adolescentei.

Citeşte şi: Tânăr de 16 ani înecat în apele Dunării

Citit 5022 ori Ultima modificare Luni, 30 Iunie 2014 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.