O gălăţeancă îşi CAUTĂ cu disperare fiul/ A plecat să MUNCEASCĂ în Danemarca şi NU mai ştie nimeni nimic de el!

O gălăţeancă îşi CAUTĂ cu disperare fiul/ A plecat să MUNCEASCĂ în Danemarca şi NU mai ştie nimeni nimic de el!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maria Nichita, o gălăţeancă aflată la muncă în Italia pentru a-şi întreţine familia, ne-a semnalat zilele trecute la redacţie o situaţie cu iz de dispariţie, în centrul căreia se află chiar fiul ei, Alexandru Ştefan. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, nu a mai putut fi contactat de mama sa de circa două săptămâni, în condiţiile în care, la începutul lunii iunie, ar fi plecat să lucreze în Danemarca, mai exact în împrejurimile capitalei Copenhaga.

„A plecat cu un grup din Bucureşti în ziua de 5 iunie şi ajuns în Danemarca în ziua de 7 iunie. Seara m-a sunat imediat să-mi spună că ajuns cu bine şi că în câteva zile o să înceapă să muncească ca şofer, dar nu mi-a spus exact unde”, ne-a spus Maria Nichita.

Până spre sfârşitul lunii iunie, femeia ar fi reuşit să mai ţină legătura cu fiul ei telefonic, dar de două săptămâni nu mai ştie nimic de el. Alarmată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, a luat legătura cu Consulatele româneşti din Catania şi din Danemarca, dar veştile nu au fost încurajatoare. Oficialii i-au transmis că nu pot face nimic, atâta vreme cât dispariţia nu a fost sesizată oficial la poliţia daneză. „Consulatele din Danemarca şi Catania mi-au zis că nu se poate face nimic pentru că este major. M-au consiliat să fac sesizare la poliţia din ţară, dar din păcate soţul meu este infirm şi nu se poate deplasa, iar eu trebuie să renunţ la locul de muncă pentru a putea să mă întorc în România”, susţine gălăţeanca în sesizarea pe care ne-a trimis-o.

Alexandru Ştefan Nichita s-a născut pe 1 noiembrie 1987 şi este posesor al unui permis de conducere italian, din 13 noiembrie 2009. Ca semnalmente, are 1,90 m înălţime, ochi verzi-albaştri, păr castaniu, două tatuaje, unul pe spate în partea stângă reprezentând un scorpion şi altul pe braţul stâng, reprezentând o cruce cu un lanţ. Cine poate da relaţii despre tânăr este rugat să ne contacteze la redacţia "Vieţii libere" sau direct pe adresa de email a mamei sale, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 3260 ori Ultima modificare Marți, 08 Iulie 2014 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.