Povestea de COŞMAR a unui cioban care a fost la un pas de MOARTE din cauza unei RĂZBUNĂRI

Povestea de COŞMAR a unui cioban care a  fost la un pas de MOARTE din cauza unei RĂZBUNĂRI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numeroase acuzaţii de furt par să fie motivul pentru care un oier din Suceveni a fost bătut cu bestialitate în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o stână din localitate


Neculai Presură, de 54 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi mai mult mort decât viu, după ce a fost bătut cu bâtele de patru indivizi, chiar la stâna la care omul muncea. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauză că, susţine victima, doi dintre bătăuşi ar fi fost supăraţi pe vorbele pe care aceasta le-ar fi răspândit în sat cu privire la o serie de furturi.

"Eram la stână sâmbătă noaptea, mulsesem oile. Mai era un cioban cu fata lui, ei s-au culcat în bordei şi eu am dormit afară. Atunci au năvălit peste mine patru golani. Unul îmi e nepot, Mădălin, şi celălalt, Costel, a fost luat de crescut de la orfelinat. Suntem rude. Nu se mai satură de furat. Eu i-am dat în primire de mai multe ori. De la Samoilă au furat motorină, şi de la primărie la fel. I-am spus şi la poliţie, şi la primar", ne-a declarat Neculai Samoilă, după două zile petrecute în Secţia de Terapie Intensivă.

Bărbatul este în continuare în stare gravă, fiind diagnosticat, la internare, cu multiple traumatisme şi o masivă pierdere de sânge ca urmare a loviturilor încasate.

"Bărbatul s-a prezenta la Urgenţe cu un politraumatism prin agresiune. Prezenta un traumatism toracic cu fracturi costale, hemopneumotorax stâng, care a necesitat intervenţie chirurgicală. Mai prezenta fracturi la nivelul antebraţului şi echimoze la torace şi membrele inferioare. În prezent, este internat la chirurgie toracică", a precizat dr. Lucia Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Fiul ciobanului, presupus bătăuş

Imediat după ce în sat s-a aflat de teribila păţanie a oierului, numeroase degete s-au îndreptat acuzatoare chiar spre fiul acestuia. Unii spuneau că băiatul în vârstă de 25 de ani ar fi fost printre agresori, pornind de la ideea că în trecut între cei doi ar mai fi fost neînţelegeri. "Am fost chiar şi eu acuzat că l-am bătut pe tata. Eu nu mă înţelegeam aşa bine cu el, dar nu l-am bătut eu. Vreau ca vinovaţii să fie pedepsiţi, nu să scape", susţine Dorin Presură, fiul ciobanului.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, urmând să audieze toate persoanele implicate pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Citit 1873 ori Ultima modificare Marți, 22 Iulie 2014 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.