În goana după câştig a ÎNCĂLCAT LEGEA! Lichidatorul unei firme, ACUZAT că a VÂNDUT ILEGAL substanţe periculoase

În goana după câştig a ÎNCĂLCAT LEGEA! Lichidatorul unei firme, ACUZAT că a VÂNDUT ILEGAL substanţe periculoase
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administratorul unui cabinet de insolvenţă din Galaţi, implicat în operaţiunile de lichidare a unei societăţi comerciale, a intrat în atenţia poliţiei, după ce, la un control, s-a constatat că vânduse produse toxice, pentru a recupera din bani. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au ajuns la concluzia că lichidatorul a comis un abuz, după ce au verificat un punct de lucru al firmei, unde au găsit peste 8.400 kilograme de produse pentru protecţia plantelor, care erau expirate. În ciuda faptului că pesticidele ar fi trebuit distruse, cel care se ocupa de lichidarea societăţii a găsit de cuviinţă să scoată bani din ele.

"Poliţiştii au constatat că administratorul cabinetul de insolvenţă a efectuat acte de comerţ cu produsele pentru protecţia plantelor fără a deţine autorizaţie de comercializare eliberată de unitatea fitosanitară şi certificat de omologare al produselor comercializate", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Administratorul cabinetului de insolvenţă este cercetat penal pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor toxice devenite deşeuri şi pentru livrarea produselor fără a avea acest drept.

Citit 2122 ori Ultima modificare Duminică, 27 Iulie 2014 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.