Un gălăţean a provocat un GRAV ACCIDENT în drum spre mare. Bilanţul: un mort şi NOUĂ RĂNIŢI
Foto: Foto: Digi24.ro

Un gălăţean a provocat un GRAV ACCIDENT în drum spre mare. Bilanţul: un mort şi NOUĂ RĂNIŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean a murit carbonizat şi alte nouă persoane au fost rănite, după ce un autoturism Dacia Logan, cu numere de Galaţi, a intrat într-un microbuz plin cu călători şi apoi a luat foc


Accidentul a avut loc, vineri seara, pe DN 2A, la ieşirea din localitatea Ovidiu, pe podul rutier de peste Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari. Şoferul unui autoturism Dacia Logan, cu numere de Galaţi, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune violentă cu un microbuz cu 18 călători. Conducătorul microbuzului a tras de volan, în încercarea de a evita impactul, moment în care autoturismul a întrat într-un autocar cu numere de Bulgaria şi a luat foc.

La faţa locului au ajuns imediat pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, care au stins incendiul, dar şi mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie. În urma impactului, o persoană aflată în maşina din Galaţi, care are în jur de 30 de ani, a murit carbonizată, iar şoferul este în stare gravă. De asemenea, opt persoane din microbuzul care transporta pasageri între Constanţa şi Năvodari au fost rănite. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Citit 5452 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Iulie 2014 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.