Bătaie în localitatea Tămăoani. Motivul? Un telefon mobil

Bătaie în localitatea Tămăoani. Motivul? Un telefon mobil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri seară, mai mulţi bărbaţi din localitatea Tămăoani s-au luat la harţă din pricina unui telefon mobil. Nu mult a durat până când cearta s-a aprins şi s-a transformat într-o bătaie generală. Văzând că unul dintre săteni este plin de sânge, martorii au sunat imediat la 112.

„Am fost solicitaţi să intervenim în localitatea Tămăoani, în cazul unui bărbat de 60 de ani, victimă a unei agresiuni. Când echipajul Ambulanţei a sosit la faţa locului, medicii au constatat că victima avea mai multe lovituri dar şi o plagă superficială, la nivelul gâtului, cel mai probabil făcută cu o seceră”, ne-a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi. Bărbatul a fost dus imediat la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri, dar starea lui nu este una foarte gravă.

Tot în cursul serii, medicii de la Ambulanţă s-au deplasat la Hanu Conachi, pentru a-i acorda îngrijiri medicale unui bărbat de 46 de ani, care a intrat cu motoscuterul într-un cap de pod. Medicii i-au pansat rănile superficiale la faţa locului şi nu a mai fost nevoie să-l ia cu ambulanţa, de altfel, victima refuzând transportul la spital.

Citit 2006 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Iulie 2014 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.