Scene de COŞMAR pe FALEZA Superioară! MAŞINI FĂCUTE PRAF în urma unei DEPĂŞIRI ILEGALE
Foto: Sursa Foto: GSDG

Scene de COŞMAR pe FALEZA Superioară! MAŞINI FĂCUTE PRAF în urma unei DEPĂŞIRI ILEGALE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi gălăţeni, extrem de tineri, au fost protagoniştii unui teribil accident de circulaţie petrecut în noaptea de miercuri spre joi, pe Faleza Superioară. Doar calitatea superioară a autoturismelor implicate şi, probabil, şansa divină, au făcut ca ciocnirea să nu se soldeze cu morţi. Din câte se pare, cel care a determinat nenorocirea a fost un tânăr în vârstă de 25 de ani aflat la volanul unui BMW cu care se deplasa dinspre Bd. Cloşca spre Prelungirea Coşbuc. În dreptul cartierului de vile, conducătorul auto nu a mai avut răbdare şi a călcat acceleraţia, angajându-se într-o depăşire pe linia dublă continuă. Cel aflat în faţa sa, un şofer cu şi mai puţină experienţă, aflat la volanul unei Toyota RAV 4 nu i-a intuit intenţia.

„Conducătorul celei de-a doua maşini, un tânăr în vârstă de 19 ani, a efectuat manevra de viraj la stânga, intrând în coliziune cu maşina condusă de tânărul în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, cei doi conducători auto şi o tânără în vârstă de 18 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au fost răniţi uşor”, a precizat insp. Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Evenimentul este acum cercetat în cadrul unui dosar penal deschis de poliţiştii de la Circulaţie pentru vătămare corporală din culpă. Ei vor încerca să stabilească gradul de vinovăţie al fiecărui conducător auto implicat în accident. Imediat după producerea impactului, traficul rutier, pe Faleza Superioară, a fost blocat zeci de minute, pe durata măsurătorilor la faţa locului şi a operaţiunilor de ridicare a maşinilor grav avariate.

 

 

Citit 11959 ori Ultima modificare Joi, 31 Iulie 2014 11:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.