Directorii FIRMELOR GĂLĂŢENE Tancrad şi Concivia, CERCETAŢI în dosarul lui Bunea Stancu

Directorii FIRMELOR GĂLĂŢENE Tancrad şi Concivia, CERCETAŢI în dosarul lui Bunea Stancu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
În dosarul în care este anchetat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, sunt cercetaţi şi doi administratori de firme. Este vorba despre Cristian Cătălin Stăncic, administratorul firmei Tancrad, şi Vasile Soare, directorul firmei Concivia, la care Bunea Stancu este acţionar. Cei doi sunt acuzaţi de săvârșirea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu în formă continuată.
Alături de aceştia, procurorii DNA au dispus continuarea urmăririi penale şi faţă de Georgel Ghenea, Jenica Dumitraşcu, Vasile Puia, Ionică Popescu şi Ionel Puşcă, funcționari publici, membri în comisiile de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurilor de atribuire a contractelor de achiziții publice, la data faptei, care sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată. De asemenea, ancheta penală continuă şi faţă de Camelia Bratu, Cornel Grigore şi Gheorghe Ciudatu, diriginți de șantier, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.
Aceștia din urmă, în calitate de diriginți de șantier, au avizat situații de plată, în luna septembrie 2009, făcând posibilă plata lucrărilor, deși procesele verbale de recepție a acestora fie nu se regăsesc la dosar, fie au fost încheiate în cursul anului 2010.

VIDEO/ Preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, REŢINUT pentru 24 de ore de procurorii DNA

Citit 7102 ori Ultima modificare Vineri, 08 August 2014 10:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.