Vă INVITĂM la opinie! „Viaţa liberă” lansează un PARTENERIAT CU BLOGGERII gălăţeni

Vă INVITĂM la opinie! „Viaţa liberă” lansează un PARTENERIAT CU BLOGGERII gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând cu 1 septembrie 2014, cotidianul „Viaţa liberă” lansează o nouă provocare civică de amploare. Mai exact, ediţia on-line a publicaţiei noastre va găzdui o secţiune specială, prin intermediul căreia dumneavoastră, cititorii, veţi avea posibilitatea să cunoaşteţi opiniile independente ale celor mai importanţi bloggeri din Galaţi. Secţiunea va fi poziţionată în partea stânga a home-page, înainte de ancheta săptămânii, iar în ea vor rula non-stop linkurile către blogurile asociate.

Trebuie să precizăm, din capul locului, că aceasta este doar un început şi că suntem gata în orice moment să primim în echipa noastră, cu braţele deschise, noi şi noi vectori de opinie, fie că vorbim despre bloggeri, fie că vorbim despre organizaţii non-guvernamentale, care are ca deziderat promovarea unor principii fundamentale.

Ideea de bază a demersului este schimbul de opinii, de idei, iar scopul final este consolidarea unei societăţi civile puternice, de care Galaţiul are atât de multă nevoie. Ne propunem să reunim aici toate acele persoane şi entităţi care se ghidează după onestitate şi respect faţă de adevăr şi de lege. Împreună, putem să devenim o voce puternică a cetăţii şi putem să schimbăm lucrurile în bine.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că bloggerii asociaţi cu site-ul nostru (www.viata-liberă.ro) au şansa de a-şi transmite ideile către un public foarte numeros - peste 160.000 de cititori unici pe lună, potrivit trafic.ro şi google analytics – iar asta nu poate decât să conducă la o răspândire eficientă a conceptelor promovate.

Vă aşteptăm!

Citit 2848 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 August 2014 12:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.