DISPERARE/ S-a suit pe stâlpul de la Praktiker şi a vrut să se ARUNCE ÎN GOL pentru că nu are casă (VIDEO)

DISPERARE/ S-a suit pe stâlpul de la Praktiker şi a vrut să se ARUNCE ÎN GOL pentru că nu are casă (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 27 de ani s-a urcat pe stâlpul de reclamă de la magazinul Praktiker şi a ameninţat că se aruncă în gol. Trecătorii l-au văzut şi au anunţat imediat autorităţile. „Am fost solicitaţi să intervenim cu autoscara pentru un bărbat care ameninţa că se sinucide. Se pare că acesta avea probleme sociale. A fost convins să coboare de pe stâlpul respectiv şi a fost preluat de poliţişti pentru audieri”, ne-a declarat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Martorii spun că tânărul a stat pe stâlp aproximativ o oră. „Îl ştim de pe aici, din zonă. A fost dat afară din Centrul de Plasament „Radu Negru” şi nu avea unde să stea. De-aia s-a urcat acolo”, ne-a povestit un gălăţean, care a asista la întreaga scenă.

Povestea a fost confirmată şi de alţi gălăţeni care locuiesc în zona magazinului. „Era supărat că nu are unde să stea şi că nimeni nu-l ia în seamă. Probabil a crezut că dacă se urcă acolo o să îi acorde şi lui atenţie cineva”, ne-a mai spus o doamnă.

Tânărul a coborât până la urmă de bunăvoie de pe stâlp şi a fost preluat de poliţişti. El riscă o amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citit 2747 ori Ultima modificare Luni, 01 Septembrie 2014 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.