Un DEŢINUT de la Penitenciarul Galaţi A MURIT după ce s-a SPÂNZURAT în celulă

Un DEŢINUT de la Penitenciarul Galaţi A MURIT după ce s-a SPÂNZURAT în celulă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un nou incident constând în sinuciderea unei persoane private de libertate din Penitenciarul Galaţi s-a consumat marţi seara, într-una din camerele unităţii. Un bărbat de 34 de ani, aflat în arest preventiv sub acuzaţia de tâlhărie a fost găsit în stare extrem de gravă, într-un laţ improvizat dintr-un şiret. Cadrele medicale ale Penitenciarului i-au acordat primul ajutor, eforturile lor fiind dublate de cele ale echipajului de urgenţă de la Ambulanţă.

"Bărbatul a fost resuscitat în incinta unităţii de deţinere, iar mai apoi, pentru că avea semne vitale, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă", a precizat Simona Costache, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

La Spitalul de Urgenţă, deţinutul a fost internat la Reanimare, pe tot parcursul nopţii medicii chinuindu-se să-l menţină în viaţă. Manevrele nu au avut însă efectul scontat, pentru că miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.00, pacientul a murit. Circumstanţele şi cauzele care au dus la acest incident sunt acum cercetate de poliţişti şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Citit 3205 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Septembrie 2014 11:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.