Un autocar CU ROMÂNI s-a RĂSTURNAT într-o râpă! Accidentul a avut loc în Bulgaria
Foto: Sursa foto: stirileprotv.ro

Un autocar CU ROMÂNI s-a RĂSTURNAT într-o râpă! Accidentul a avut loc în Bulgaria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică dimineaţă, 21 septembrie 2014, în Bulgaria, a relatat presa centrală. Un autocar în care se aflau 26 de români s-a răsturnat într-o râpă, după ce şoferul a perdut controlul volanului într-o curbă foarte periculoasă, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei pe şoseaua umedă, s-a relatat pe stirileprotv.ro. La momentul producerii accidentului, în jurul orei locale 6,00, în zonă ploua uşor.

Accidentul a avut loc într-o zonă muntoasă, mai precis pe drumul dintre Starea Zagora şi Veliko Tărnovo, a precizat digi24.ro. Circulatia a fost blocată pe ambele sensuri, iar cozile de maşini s-au întins pe mai bine de cinci kilometri.

Cazul a fost preluat de Ministerul român al Afacerilor de Interne, unde funcţionează departamentul pentru situaţii de urgenţă coordonat de Raed Arafat.

În urma impactului puternic, o femeie, în vârstă de 27 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar mai multe au fost rănite, dintre care cel puţin cinci grav. Potrivit secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, elicoptere SMURD vor prelua persoanele rănite grav, pentru a le aduce în România. Ceilalţi pasageri, precum şi cei care au fost răniţi mai uşor, vor fi aduşi în ţară cu un autocar ce va înlocui vehiculul accidentat.

Autocarul, care deservea o firmă de turism din Bucureşti, transporta turişti români care se întorceau dintr-o vacanţă petrecută în Turcia, la Kusadasi.

Autocarul era condus de un român în vârstă de 44 de ani. Şoferul nu consumase alcool, au comunicat autorităţile bulgare. Testele pentru eventuala depistare a altor substanţe interzise sunt în curs.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 1816 ori Ultima modificare Duminică, 21 Septembrie 2014 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.