INCIDENTE la meciul de Cupă de la Brăila/ Doi SUPORTERI gălăţeni s-au ales cu DOSAR PENAL (VIDEO)

INCIDENTE la meciul de Cupă de la Brăila/ Doi SUPORTERI gălăţeni s-au ales cu DOSAR PENAL (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi s-au ales cu dosare penale după meciul pe care echipa lor favorită l-a disputat la Brăila. Cei doi sunt acuzaţi că au distrus patru neoane în gara din Brăila imediat după ce au coborât din tren. „La sosirea în Gara C.F.R. Brăila, suporterii gălăţeni au aruncat două fumigene, iar în tunelul de ieşire de pe peron, au rupt patru becuri tip neon. Jandarmii brăileni, aflaţi în dispozitiv, au identificat persoanele suspecte de comiterea acestor fapte antisociale, acestea fiind predate poliţiştilor din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Brăila, în vederea continuării cercetărilor”, ne-a declarat Sorin Neftode, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brăila.  

Incidentul a  fost adus la cunoştinţa conducerii CFR Galaţi. „Am fost informaţi depre acest incident neplăcut. Ne vom constitui parte civilă în vederea recuperării prejudiciului creat”, ne-a spus Laurenţiu Seceleanu, directorul Infrastructură CFR Galaţi.

Suporterii gălăţeni au fost preluaţi de jandarmi pentru a fi duşi la stadion, moment în care oamenii legii au mai depistat alţi doi bărbaţi, care au adresat injurii şi au tulburat liniştea publică. Cei doi suporteri gălăţeni au fost  sancţionaţi contravenţional cu amenzi în cuantum de 950 de lei. „Pe timpul disputării meciului de fotbal, jandarmii brăileni au identificat, în zona stadionului, două persoane care aveau accesul interzis la o competiţie sportivă de acest gen, aceştia fiind avertizaţi cu privire la prevederile legale” a mai precizat Sorin Neftode.

Citit 2263 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Septembrie 2014 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.