EVAZIUNE FISCALĂ de peste 34 de milioane de lei. Cinci persoane, reținute

EVAZIUNE FISCALĂ de peste 34 de milioane de lei. Cinci persoane, reținute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cinci persoane au fost reţinute, în noaptea de miercuri spre joi, iar alte două sunt cercetate sub control judiciar, în dosarul de evaziune fiscală de peste 34 milioane de lei, în care cu o zi în urmă cu fost făcute percheziţii.

Procurorul-şef al DIICOT Timişoara, Mircea Andreş a declarat, joi dimineaţă, că în acest dosar au fost audiate 18 persoane, iar pe numele a cinci dintre acestea au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, relatează digi24.ro.

”Audierile s-au terminat azi-noapte (în noaptea de miercuri spre joi – n.r.) târziu, iar în urma acestora cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, în timp ce alte două sunt cercetate sub control judiciar”, a declarat Mircea Andreş.

Potrivit acestuia, printre persoanele reţinute sau cercetate sub control judiciar nu se află şi fostul consilier judeţean PDL de la Sibiu Dumitru Domnariu, care este vizat şi el în acest dosar, notează Mediafax. 

În schimb, printre cei cinci reţinuţi se numără Adrian Nicoară, fostul cumnat al lui Dumitru Domnariu, care este şi partenerul său de afaceri, dar şi omul de afaceri Pavel Ghişe care deţine mai multe hoteluri şi benzinării în Sibiu.

Citit 3582 ori Ultima modificare Joi, 25 Septembrie 2014 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.