Decorama deschide miercuri un nou showroom la Galaţi

Decorama deschide miercuri un nou showroom la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Decorama, firma al cărei nume se confundă cu mobilierul de cea mai bună calitate făcut în ultimele două decenii la Galaţi, îşi aşteaptă clienţii într-un nou showroom modern, deschis de astăzi pe bulevardul George Coşbuc, vizavi de fosta tipografie din apropierea Liceului CFR. Persoanele interesate îşi pot face aici o idee atât despre calitatea materialelor utilizate pentru confecţionarea mobilierului marca Decorama, cât şi despre calitatea ireproşabilă a produselor finite.

Mobila, ca operă de artă

"Ceea ce ne recomandă pe noi, ca firmă, în faţa gălăţenilor şi nu numai, este experienţa neîntreruptă de peste 20 de ani în confecţionarea de mobilier la comandă. În tot acest timp am evitat să intrăm în sectorul producţiei de serie, deoarece am pornit mereu de la premisa că fiecare om are propria sa viziune legată de modul în care vrea să-şi mobileze locuinţa. Astfel, am încercat mereu să răspundem dorinţelor pe care clienţii noştri le-au avut. Garanţia faptului că ne-am făcut bine treaba? Tocmai perioada mare de timp în care am rezistat pe o piaţă cu o concurenţă acerbă şi în cadrul căreia am reuşit chiar să ne dezvoltăm. Fiecare piesă de mobilier marca Decorama este unică", ne-a spus Lucian Luchiancenco, administratorul firmei.

Materiale de top

Fie că vorbim despre feronerie, lemn masiv sau cristal, toate materialele folosite pentru piesele de mobilier Decorama sunt de cea mai bună calitate. Ca exemplu, feroneria este achiziţionată de la cea mai bună companie de profil din Europa, având un termen de garanţie nelimitat. Măiestria cu care este asamblat mobilierul Decorama este vizibilă în produsul final, totul purtând amprenta calităţii şi a pasiunii lucrului bine făcut.

Mobilier hi-tech

Aşa cum se poate vedea chiar din produsele expuse în noul showroom, piesele de mobilier Decorama sunt o îmbinare reuşită a frumosului cu tehnologia. Este de ajuns o simplă atingere pentru ca uşa să se deschidă singură, graţie unui mecanism automat. Scopul mecanismelor şi a tehnologiilor sofisticate care stau la baza produselor Decorama nu este altul decât acela de a le face cât mai uşor de utilizat şi mai plăcute pentru clienţi.

Preţul reflectă calitatea

"Există uneori ideea că mobilierul de la Decorama este scump, ceea ce este fals. Materialele sunt de cea mai bună calitate, aspect prezent şi în produsul care ajunge în locuinţa clientului.

 

 

Plus că dacă ceva nu iese aşa cum clientul a vrut, suntem dispuşi să aducem modificări până ce persoana este mulţumită. Drept urmare, sunt numeroase persoane din alte judeţe care vin şi comandă mobilă la noi", ne-a mai spus Lucian Luchiancenco.

În ton cu ultimele tendinţe

Asemănător cu lumea modei, şi în domeniul mobilierului pentru locuinţe există anual mai multe târguri prestigioase de profil. Două dintre ele se desfăşoară la Milano şi la Köln (Germania). Prezenţi la fiecare dintre aceste evenimente, reprezentanţii Decorama pot astfel să vadă pe viu care sunt ultimele tendinţe în materie. Ideile inovatoare sunt mai apoi aplicate chiar în producţia de mobilier la comandă.

Ce găsiţi în showroomul de pe Coşbuc

În noul magazin Decorama o echipă de experţi vă aşteaptă pentru a vă da cele mai avizate sfaturi şi pentru a vă răspunde la toate întrebările legate de mobilarea locuinţei. "Gălăţenii pot vedea pe viu exact ceea ce producem noi, fie că e vorba de mobilă clasică sau modernă. Dacă este interesat de o piesă de mobilier, avem un specialist care merge acasă la client, face măsurătorile necesare şi realizează un proiect. Totul este transformat mai apoi într-o machetă tridimensională pe calculator, astfel încât omul să ştie exact cum va arăta produsul şi cum se va încadra în contextul casei", concluzionează administratorul Decorama.

Showroomul Decorama este deschis pentru public de luni până vineri, între orele 8.00 şi 20.00, iar sâmbăta, între 8.00 şi 14.00. Mai multe informaţii găsiţi şi pe pagina de internet www.mobilier-decorama.ro sau pe pagina de Facebook "Mobilier Decorama".

MATERIAL PUBLICITAR

Citit 7563 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Octombrie 2014 10:05