(VIDEO) Gălăţean cultivator de CANNABIS reţinut de procurori. Au fost CONFISCATE cinci kilograme de DROGURI

(VIDEO) Gălăţean cultivator de CANNABIS reţinut de procurori. Au fost CONFISCATE cinci kilograme de DROGURI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) - Serviciul Teritorial Galaţi au făcut, în cursul zilei de astăzi, 10 octombrie, trei percheziţii pe raza municipiului Galaţi, în vederea depistării în flagrant a două persoane cu preocupări pe linia traficului de droguri de risc.

La percheziţii a fost identificată o cultură de cannabis outdoor, formată din 14 plante adulte, de cultivarea acesteia fiind suspectaţi Dinu Dorin Cujbă şi nepotul său, Marian Cujbă, de 30 de ani. Oamenii legii suspectează faptul că seminţele de cannabis au fost procurate chiar de Marian Cujbă.

Totodată în locuinţa numitului Dinu Dorin Cujbă, de 57 de ani, au fost găsite 11 pungi vidate şi un pachet ce conţineau inflorescenţe de cannabis destinate comercializării. Procurorii au ridicat pungile şi pachetul, acestea totalizând cinci kilograme de droguri.

În urma percheziţiilor, procurorii au început urmărirea penală faţă de Marian Cujbă, sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzută de art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000. De asemenea, Dinu Dorin Cujbă a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, acesta urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Citit 3958 ori Ultima modificare Vineri, 10 Octombrie 2014 21:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.