Ministrul Justiţiei, în vizită la magistraţii gălăţeni
Foto: Foto: Teodora Miron

Ministrul Justiţiei, în vizită la magistraţii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a fost ieri la Palatul Justiţiei din Galaţi, care adăposteşte atât cele trei instanţe, cât şi Baroul Avocaţilor. Cazanciuc a purtat discuţii cu şefii Curţii de Apel, ai Tribunalului şi ai Judecătoriei, care l-au însoţit într-un tur al clădirii. S-a oprit câteva minute în minuscula cameră a avocaţilor, unde a vorbit cu decanul, Ion Popa, dar şi cu alţi apărători.

Robert Cazanciuc a intrat în sălile de judecată împreună cu preşedinţii Curţii de Apel, Tribunalului şi Judecătoriei, magistraţii Mihaela Neagu, Anca Pungoci şi Răzvan Dicu. Toate acestea, în jurul orei 12,00, când a asistat câteva minute şi la şedinţele de judecată. „La ora asta, este destul de aglomerat”, a constatat ministrul Justiţiei pe viu.

La ieşirea din săli, Cazanciuc a dat ochii cu o doamnă supărată pe modul în care anumiţi judecători îşi fac treaba în dosarul pe care-l are la Secţia Civilă. Ministrul a ascultat-o liniştit şi şi-a exprimat siguranţa că problema sa va fi rezolvată.

Scopul declarat al vizitei ministrului a fost acela de a vedea cum arată instanţele gălăţene în contextul în care acestea sunt renumite pentru lipsa spaţiilor.

CITEŞTE ŞI: PROCURORII GĂLĂŢENI au reuşit să MODIFICE noul COD PENAL

Citit 987 ori Ultima modificare Joi, 16 Octombrie 2014 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.