PROGRAMUL DISTRACŢIEI din acest weekend în Galaţi

PROGRAMUL DISTRACŢIEI din acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rock cu Over Band

Băieţii de la Over - una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din Galaţi - vă aşteaptă vineri, 17 octombrie, începând cu ora 21,00, în Cheers Pub. Aşa cum ne-au obişnuit deja, băieţii vor include în program coveruri după cele mai cunoscute hit-uri rock de ieri şi de azi, dar şi compoziţii proprii.

Bătălie între nouă MC

Nouă finalişti ai galei „MC Battle” se vor afla la Galaţi, sâmbătă, 18 octombrie, începând cu ora 22,00, la Boom Box. Se vor duela MCoco, Cosmo, Psihotrop, OCD, Asilis, Goro, Neli, MChh, MC Jena şi un MC local care a ajuns anul acesta pana în semifinale, Casper. Intrarea este 10 lei.

Concert marca X Factor

Cântăreţul şi compozitorul român Andrei Leonte - câştigător al primei ediţii a emisiunii X Factor, se va afla sâmbătă seara, pe 18 octombrie, începând cu ora 20,30, la Teatris, unde va susţine un concert live. Preţul unui bilet este de 35 de lei de persoană.

Medicine Party

Bolnavii de distracţie sunt aşteptaţi să se vindece, măcar provizoriu, în această seară, la Infinity Club, unde va avea loc „Medicine Party”, organizată de Uniunea Naţională a Studenţilor din România şi Societatea Studenţilor Medicinişti din Galaţi. Cum studenţii la Medicină vor avea intrare liberă, sigur va avea şi cine să se ocupe de „bolnavi”.

Trei DJ pentru "Tomorrowland"

O petrecere de zile mari se anunţă vineri, 17 octombrie, începând cu ora 22,00 în Planet Club, unde va fi celebrat "Tomorrowland". Invitaţi speciali pentru a întreţine o atmosferă incendiară vor fi DJ Phatgroove şi DJ Seva, iar DJ Dodo va fi responsabil cu muzica pentru cei care se vor întinde la petrecere până dimineaţă.

Blugi vs. smoching

Două cluburi din Galaţi organizează în acest sfârşit de săptămână petreceri tematice, oferind gălăţenilor două alternative. În Divino, pe 18 octombrie, va fi „Great Gatsby”, unul dintre cele mai elegante evenimente ale anului, anunţă organizatorii. Cei care preferă totuşi ţinutele lejere pot merge vineri, 17 octombrie, la Union Jack, unde va fi „Boyfriends’ Jeans Party”.

DJ Optik, maestrul muzicii electronice

DJ Optik va fi invitatul special de sâmbătă, 18 octombrie, în Summer Time Pub. DJ Optick este, printre altele, şi unul dintre iniţiatorii celui mai important festival outdoor de muzică electronică din România - Liberty Parade, manifestare începută în Capitală, în 2000. De atunci, în fiecare an, DJ Optick a fost unul dintre organizatorii evenimentului. Optick realizează an de an imnul acestui eveniment. Imnul Liberty Parade 2006, “Feel Good”, poate cel mai cunoscut din cele produse până acum, a intrat în difuzare la “Essential Sellections”, emisiune la BBC Radio 1. Imnul din 2009, realizat de Optick & Vibers feat. - „Ţara McDonald” a obţinut distincţia de “Cea mai bună producţie muzicală (electronică) din România”, în cadrul Nights.ro Awards.

Intrarea este 10 lei de persoană.

Concert folk, festival de dans, expoziţii

Festivalul “Constelaţii Dunărene” Galaţi, organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a celebra cei 45 de ani de existenţă, începe vineri, 17 octombrie, la ora 17,30 şi se termină duminică, 19 octombrie. Evenimentul va debuta cu vernisajul expoziţiei de fotografie “Spaţiul Poetic Edirne-Istanbul. Expoziţia, care va rămâne aici o lună, este organizată împreună cu Comunitatea Turcă din Galaţi. La ora 18,15 a fost programat vernisajul expoziţiei de fotografie “Spectacole şi evenimente la CCSG”.

La 18,30, începe colecta de carte şi jucării pentru copii. La 19,00 sunteţi invitaţi, în Club Scena, la spectacolul “Muzica e viaţa noastră”.  Acelaşi spectacol va fi reluat şi duminică, 20 octombrie, de la aceeaşi oră. Vor evolua Cenaclul “Dunărea” - Cristian Diamant, Costel Iordache, Ştefan Băiatu, Săndel Spânu, Viorel Tăutu, alături de grupul Ad Hoc, format din Marieta Ţelinoiu şi Simona Grigore şi Ansamblul “Estrada Copiilor” al Casei de Cultură. Vor prezenta Angela Baciu şi Vlad Vasiliu. Preţul biletului este 10 lei.

Tot în cadrul „Constelaţiilor Dunărene”, va avea loc şi competiţia naţională de dans „Galatz Fest Dance”, ediţia a treia, programat sâmbătă, 18 octombrie, între orele 10,00 - 19,30.

Citit 3191 ori Ultima modificare Vineri, 17 Octombrie 2014 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.